Παράδεισος Κυριών Spoiler: Μάνα και κόρη μάχονται για τον ίδιο άντρα

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Μάνα και κόρη μάχονται για τον ίδιο άντραΟι εξελίξεις κόβουν την ανάσα. Αλήθειες έρχονται στο φως και σοκάρουν τους πρωταγωνιστές. Μάνα και κόρη θα σταθούν αντιμέτωπες, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Τι θα συμβεί με την Αμαλία και την Μιράντα και ποια στάση θα κρατήσει ο Ντίνος, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών;Παράδεισος Κυριών Spoiler: Μάνα και κόρη μάχονται για τον ίδιο άντρα

 

Πράγματι, η αλήθεια για την πραγματική μητέρα της Αμαλίας, δε θα αργήσει να έρθει στο φως. Η νεαρή ηρωίδα δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως η μητέρα της είναι η Μιράντα και ο πατέρας της, ο Χρηστίδης!

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

 


Το παιδί αυτό γεννήθηκε, όταν η Μιράντα ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο αδίστακτος Χρηστίδης την βίασε, καταστρέφοντάς της τη ζωή. Το μωρό δόθηκε για υιοθεσία, με αποτέλεσμα η Μιράντα να αγνοεί το που βρίσκεται και τι κάνει τώρα, μετά από τόσα χρόνια.

 

Μόλις η αλήθεια έρθει στο φως, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η Αμαλία και η Μιράντα, εκτός από την τρομερή αυτή αποκάλυψη, θα έρθουν αντιμέτωπες και για τον Ντίνο, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Βαγγελιώ στήνει θανάσιμη παγίδα στην Αθηνά

 

Τα συναισθήματα της Μιράντας φουντώνουν καθημερινά όλο και πιο πολύ. Το ίδιο ισχύει και για την Αμαλία, η οποία έχει βρει στην αγκαλιά του Ντίνου τον απόλυτο έρωτα. Θα καταφέρουν μάνα και κόρη να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο, αφήνοντας στην άκρη κάθε τους διαφορά; Η εξέλιξη αυτής της ιστορίας θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Μάνα και κόρη μάχονται για τον ίδιο άντρα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση