Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022Με κομμένη την ανάσα θα περιμένουν τα επεισόδια του νέου έτους οι φανατικοί τηλεθεατές της Γης της Ελιάς καθώς η σειρά θα αποχαιρετήσει για λίγο το κοινό κατά την διάρκεια των εορτών με τις εξελίξεις να είναι πολλές και καταιγιστικές. Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022; Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022

Τα τελευταία επεισόδια της χρονιάς για την Γη της Ελιάς

Ας ξεκινήσουμε με το τρίγωνο, Γιώργης, Ιουλία και Στάθης. Ο Γιώργης θα προσποιηθεί ότι πάει ταξίδι στην Αθήνα και έτσι θα πιάσει στα πράσα την Ιουλία που τελικά πέφτει στην αγκαλιά και το κρεβάτι του Στάθη. Ο γάμος τους τελειώνει οριστικά και ο Γιώργης πλέον είναι ελεύθερος να ζήσει τον έρωτά του με την Ευτυχία. Η κοπέλα είναι ερωτευμένη όμως τη βαραίνει ο φόνος του Ανέστη και αργά ή γρήγορα του ομολογεί τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένας άγνωστος άνδρας εμφανίζεται στη Μεσσήνη με σκοτεινές προθέσεις

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022

Όσον αφορά τον Σωκράτη Δρακόπουλο, η εμφάνιση του και η αποκάλυψη ότι είναι βιολογικός πατέρας της Αγγελικής έχει ταράξει τον Μάνο, την Μαρίνα και τον Ισίδωρο. Παρά τις επιθετικές του διαθέσεις, όπως αναφέρει και το TV24, ο Σωκράτης στο τέλος θα βάλει πάνω από όλα το καλό του παιδιού.

Με τη βοήθεια μιας παιδοψυχολόγου αποφασίζει να χειριστεί το θέμα διαφορετικά και τελικά η μικρή μένει στους Βρεττάκους και όλοι μαζί κάνουν μία συμφωνία. Σύμφωνα με το περιοδικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο τέλος της σεζόν να δούμε τη Βασιλική έγκυο στο δεύτερο παιδί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η σκηνή πάθους που όλοι περιμένουν


Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022
Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται πως γεννιέται στην Μάνη. Ο λόγος για τον Χρήστο και την Εύα. Οι δυο τους ήδη κάνουν παρέα έχοντας χωρίσει από τα ταίρια τους. Η ατμόσφαιρα αρχίζει να ηλεκτρίζεται ερωτικά μεταξύ τους και τελικά θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι σκορπώντας εγκεφαλικά!

 

Τέλος, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μυρτάλη Βρεττάκου θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο Ισίδωρος, πετάει τη Μυρτάλη από τον θρόνο της και της δίνει ένα γερό μάθημα αφού χάνει την πλειοψηφία στο συμβούλιο των Βρεττάκων. Στα αισθηματικά της θα κρατήσει τον Αλέξη αλλά κρυφά από όλους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *