Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μιχάλης προδίδει την Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μιχάλης προδίδει την ΑλεξάνδραΚι όμως, ο Μιχάλης προδίδει με τη στάση του την Αλεξάνδρα, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μπορεί οι δυο τους να τα πηγαίνουν καλά και να έχουν μία ιδιαίτερη σχέση, σύντομα, όμως, τίποτα δε θα είναι το ίδιο μεταξύ τους.

Η Αλεξάνδρα, αποφασισμένη να πει όλη την αλήθεια για τον ψεύτικο γάμο της στον Μάρκο, ζητά από τον Μιχάλη να μεταφέρει ένα – γράμμα φωτιά. Πιο συγκεκριμένα, η ηρωίδα γράφει σε ένα σημείωμα όλα όσα την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Ιάσονα, τονίζοντας τόσο τις απειλές της Μαργέτας, όσο και την καταπίεση που δέχθηκε για το μωρό της.

Με φόβο μέσα της, ζητά από τον Μιχάλη να δώσει αυτό το γράμμα στον Μάρκο, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να πλησιάσει τον αγαπημένο της, χωρίς να κινήσει υποψίες. Ο Μιχάλης δέχεται, δίνοντάς της μία μεγάλη υπόσχεση που δε θα τηρηθεί ποτέ.

 

Πράγματι, ο Μιχάλης συναντά τον Μάρκο, αλλά δε του δίνει το γράμμα της Αλεξάνδρας, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο ίδιος βλέπει πως η Αλεξάνδρα αρχίζει να δένεται με τον Ιάσονα και τους Δεμερτζίδες, για αυτό και δε θέλει να της στερήσει την ευκαιρία για μια όμορφη ζωή.

Έτσι, το γράμμα αυτό πάει στα σκουπίδια και η Αλεξάνδρα χάνει άλλη μια ευκαιρία να πει την αλήθεια στον αγαπημένο της.. Ο Μιχάλης την προδίδει στεγνά, θεωρώντας πως έτσι της κάνει καλό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *