Σασμός – Ευθύμης: «Έρχεται το τέλος σου, Λευτέρη»

Σασμός – Ευθύμης: «Έρχεται το τέλος σου, Λευτέρη»

Σασμός – Ευθύμης: «Έρχεται το τέλος σου, Λευτέρη»

Σύντομα η αλήθεια θα έρθει στο φως και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η ταυτότητα του Λευτέρη θα αποκαλυφθεί στον Ευθύμη και τότε ένας ατελείωτος πόλεμος θα ξεκινήσει, στη σειρά Σασμός.

Τα απανωτά λάθη του Λευτέρη, θέτουν σε κίνδυνο το μεγάλο του σχέδιο. Ο ίδιος, πολλές φορές, αρνείται να υπακούσει το αφεντικό του, με αποτέλεσμα ο Ευθύμης να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει και τόσο καλά..

Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης, έχοντας μπει για τα καλά στον χώρο της νύχτας και φροντίζοντας να ικανοποιεί διαρκώς τους ανωτέρους του, βρίσκει στοιχεία που επιβαρύνουν τη θέση του Ορφανού.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το φύλο του μωρού Ελισάβετ – Πέτρου

Σασμός – Ευθύμης: «Έρχεται το τέλος σου, Λευτέρη»Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Λευτέρης αρνηθεί να φέρει εις πέρας το επικίνδυνο σχέδιο του Ευθύμη, στη σειρά Σασμός. Ο αρχηγός θα ζητήσει την εξόντωση του Φραγκιαδάκη, ζητώντας από τον Λευτέρη να του κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου.

Ο Λευτέρης διστάζει και ζητά τη βοήθεια της Αιμιλίας, η οποία τον συμβουλεύει να μην ακολουθήσει τις εντολές του. Εν τέλει, το καταστροφικό αυτό σχέδιο φέρνει εις πέρας ο Πάνος, φέρνοντας, έτσι, σε δύσκολη θέση τον “συνεργάτη” του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς spoiler: H Aλεξάνδρα πυροβολεί τον Ιάσονα και μπαίνει φυλακή!

Ο Ευθύμης, με τον καιρό, θα αρχίσει να αναρωτιέται για την περίεργη στάση του Λευτέρη, ενώ τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο Μανόλης δε θα αργήσουν να φτάσουν στα χέρια του. Τότε, εξοργισμένος που ξεγελάστηκε τόσο χοντρά, θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα δώσει εντολή θανάτου..

Σασμός – Ευθύμης: «Έρχεται το τέλος σου, Λευτέρη»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *