«Κιβωτός του Κόσμου»: «Να λέτε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο» – Το μήνυμα στους παιδαγωγούς των δομών

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Εντολή να εκθειάζουν το έργο, αλλά και τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο, φέρεται πως έλαβαν σήμερα μέσω μηνύματος οι παιδαγωγοί των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου».
Οι παιδαγωγοί των δομών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, φέρονται να έλαβαν μήνυμα με το οποίο τους ζητείται να νουθετούν τα παιδιά προκειμένου να μιλάνε θετικά για το έργο στην «Κιβωτό του Kόσμου». Παραμένει, ωστόσο, άγνωστος ο αποστολέας του συγκεκριμένου μηνύματος. «Κιβωτός του Κόσμου»: «Να λέτε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο» – Το μήνυμα στους παιδαγωγούς των δομών

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, παιδαγωγός της δομής της Καλαμάτας κατήγγειλε στις 4 Νοεμβρίου αντιπαιδαγωγικές συμπεριφορές στην κεντρική δομή, με την ίδια τη δομή να απαντά την επόμενη μέρα με απόλυσή της.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Καταγγελίες για Κιβωτό του Κόσμου: «Μάτωναν τα χέρια τους»

Παιδαγωγοί της δομής στην Καλαμάτα καταγγέλλουν απάνθρωπες συμπεριφορές προς τα παιδιά, τα οποία εργάζονταν πολλές φορές στα χωράφια της δομής κάτω από τον καυτό ήλιο, μέχρι που πολλές φορές «μάτωναν τα χέρια τους από την τσάπα».

Κάνουν επίσης λόγο για ένα «σύστημα μόνιμων απολύσεων» που διατηρούσε η «Κιβωτός του Κόσμου», όποτε οι παιδαγωγοί εξέφραζαν την αντίθεσή τους για ορισμένες συμπεριφορές ή και την περιέργειά τους για το έργο της δομής.

Διαβάστε Επίσης  Επίδομα ενοικίου: Δείτε εάν το δικαιούστε

Τα περίεργα περιστατικά στην Κιβωτό του Κόσμου
Από την καταγγελία του 19χρονου προκύπτουν επίσης ορισμένα περίεργα περιστατικά. Ανάμεσα σε αυτά και νυχτερινά μπάνια του πατέρα Αντώνιου με ορισμένα παιδιά της δομής στην Καλαμάτα.

Σε ένα από αυτά τα μπάνια είχε πάει και ο ίδιος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο 19χρονος, επισημαίνοντας πως ο πατέρας Αντώνιος τότε τον είχε αγγίξει σε σημείο που δεν θα έπρεπε.

 

«Κιβωτός του Κόσμου»: «Να λέτε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο» – Το μήνυμα στους παιδαγωγούς των δομών

πηγή

Αφήστε μια απάντηση