Η Γη της Ελιάς: Δύο άντρες παλεύουν για τα μάτια της Ολυμπίας

Η Γη της Ελιάς: Δύο άντρες παλεύουν για τα μάτια της ΟλυμπίαςΚι όμως, η Ολυμπία θα καταφέρει να επιβιώσει και να γλιτώσει από τα χέρια του αδίστακτου Παναγιώτη, στην γη της ελιάς. Η πονεμένη αυτή ηρωίδα θα τραυματιστεί σωματικά και ψυχικά, όμως με την βοήθεια της Μαργαρίτας, θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της..

 

Ο Παναγιώτης θα απομακρυνθεί από τη ζωή της. Ο Κουράκος και η Δήμητρα θα φροντίσουν να προστατεύσουν την κοπέλα, δίνοντάς της την υπόσχεση πως δε θα περάσει ξανά τα ίδια. Η Ολυμπία θα επιστρέψει στη δουλειά της, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς 13: Μεγάλη κόντρα Αντιγόνης-Μαρίνας!


Τι σημαίνει αυτό; Ο Αποστόλης αισθάνεται ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντί της. Κάνει τα πάντα για να την βλέπει καλά και θέλει να φροντίσει να ζει άνετα και ευτυχισμένα. Αυτό τον φέρνει όλο και πιο κοντά της..

 

Βέβαια, δε θα είναι ο μόνος που θα της δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers που κυκλοφορούν, ο Αλέξης θα είναι ο επόμενος που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει τον Αποστόλη στο δρόμο

Ο νεαρός θα προσφερθεί να στηρίξει ψυχολογικά την Ολυμπία, με αποτέλεσμα να γεννιέται μία μικρή σπίθα μεταξύ τους, στην γη της ελιάς. Ποια θα είναι η αντίδρασή της και ποιον θα επιλέξει να αφήσει την καρδιά της; Οι πρωταγωνιστές διχάζονται, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση