Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Μυρτάλης και του Αλέξη στη σειρά

Κι όμως, η Μυρτάλη και ο Αλέξης δε θα έχουν καλό τέλος, στην γη της ελιάς. Η μικρή παύση των Χριστουγέννων πλησιάζει, με την αγωνία να κορυφώνεται για τους τηλεθεατές. Τι θα αλλάξει στις ζωές των ηρώων και πως θα τους βρει το 2023;

Ο Χρήστος έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω του. Δε θέλει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Μυρτάλη, γεγονός που την πληγώνει αρκετά. Η συμπεριφορά της συνεχίζει να ενοχλεί τους γύρω της, με αποτέλεσμα να μένει μόνη..

Ο Αλέξης είναι ο μοναδικός που την στηρίζει και της συμπαραστέκεται. Το μόνο που της ζητά, είναι να ανακοινώσουν πως είναι μαζί, να πουν σε όλους πως είναι ζευγάρι και να κάνουν μία νέα αρχή.

Όσο κι αν η Μυρτάλη τον βρίζει και τον διώχνει μακριά της, τόσο μέσα της πιστεύει πως αυτή είναι η λύση. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, το τέλος του 2022 θα βρει την Μυρτάλη και τον Αλέξη ζευγάρι, στην γη της ελιάς.

Τι σημαίνει αυτό; Η Μυρτάλη θα του πει το μεγάλο ναι και θα αφεθεί στην αγκαλιά του… Μόνο που θα ζητήσει να γίνει όλο αυτό στα κρυφά! Ο Αλέξης θα αρχίσει να εκνευρίζεται, δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπο. Οι δυο τους βρίσκονται σε φρικτό κίνδυνο. Θα επιβιώσει αυτή η αυτοκαταστροφική σχέση στο μέλλον;

πηγή

Η Γη της Ελιάς: «Θέλω να τον κάνω να υποφέρει, όπως υπέφερα»

Η Μυρτάλη επισκέπτεται ξανά την ψυχολόγο της, στην σειρά, Η γη της ελιάς, και αυτή τη φορά θα ξεσπάσει, επιθετικά, για τον Αλέξη.

Η Μυρτάλη εξηγεί με λεπτομέρειες στη ψυχολόγο της, τι ακριβώς θέλει, που στοχεύει, μέσα από τη σχέση της με τον Αλέξη:

«Θέλω να τον κάνω μ’ έναν τρόπο να υποφέρει όπως υπέφερα κι εγώ όταν είχα πέσει στα χέρια του» λέει η Μυρτάλη και συνεχίζει: «Δεν το ελέγχω. Μου δίνει τεράστια χαρά η ιδέα να ασκήσω βία πάνω του. Ο Αλέξης με λατρεύει. Μου το έχει αποδείξει. Δεν θα μου έκανε ποτέ κακό. Ότι κι αν του κάνω θα το υποστεί αμίλητος».

Η ψυχολόγος ακούει προσεκτικά τη Μυρτάλη και μόλις εκείνη ολοκληρώνει τη σκέψη της παίρνει το λόγο και της λέει: «Βεβαιότητες τέτοιου τύπου δεν υπάρχουν για κανέναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον για κάποιον που είναι ψυχικά ασταθής. Η συμβουλή μου είναι να ξεχάσεις όλα αυτά περί ανταπόδοσης. Και να προσπαθήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται να τον βγάλεις από τη ζωή σου. Για το καλό σου. Είναι μια διαρκής απειλή αυτός ο άνθρωπος για σένα».

 

πηγή

Η Μυρτάλη νοικιάζει ένα μικρό σπιτάκι απόμερα στη μέση του πουθενά. Σε συνδυασμό με το όπλο που ζήτησε από τον Δημοσθένη, σκέφτεται να εκδικηθεί τον Αλέξη! Η Μυρτάλη θα απαγάγει τον Αλέξη και θα τον βασανίσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *