Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία βάζεις το δημαρχιλίκι του Ισίδωρου πάνω από εμάς;»

Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία βάζεις το δημαρχιλίκι του Ισίδωρου πάνω από εμάς;»

Ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται κοντά στην σειρά, «Η Γη της Ελιάς», με τον πρώτο να ζητάει από την αγαπημένη του μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, που έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Ο Στάθης λοιπόν συναντιέται ξανά με την Ιουλία και αυτή τη φορά της εξομολογείται τον έρωτα του, λέγοντας της πως δεν έπαψε στιγμή να την αγαπά.

«Ζηλεύω δεν το καταλαβαίνεις; Ζω μια κόλαση»

«Ιουλία κατάλαβε το δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα κι εσύ επίσης χωρίς εμένα και το ξέρεις. Νομίζω ότι μας αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Τίναξε τα όλα στον αέρα κι έλα μαζί μου» της λέει κοιτώντας την στα μάτια.

Αμέσως μετά ο Στάθης αγκαλιάζει την Ιουλία, η οποία με δάκρυα στα μάτια αρνείται την πρόταση του. «Στάθη δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα. Ο Ισίδωρος θα διεκδικήσει τη δημαρχία στις εκλογές και μια τέτοια απερισκεψία από μέρους μου θα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση στον αδελφό μου. Σε παρακαλώ μην επιμένεις αν πραγματικά με αγαπάς».

 

Ο Στάθης επιμένει: «Ιουλία βάζεις το δημαρχιλίκι του Ισίδωρου πάνω από εμάς; Με παρακαλάς τι; Να πάψω να σ’ αγαπάω; Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι έχεις αισθήματα για μένα, δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι μαζί του. Ζηλεύω δεν το καταλαβαίνεις. Ζω μια κόλαση. Αγάπη μου χάσαμε πολλά χρόνια ακριβώς γιατί πάντα βάζαμε τους άλλους πάνω από τη σχέση μας». Η Ιουλία δεν ανταποκρίνεται και ο Στάθης φεύγει θυμωμένος…

Η Γη της Ελιάς: «Ιουλία βάζεις το δημαρχιλίκι του Ισίδωρου πάνω από εμάς;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *