Η γη της ελιάς: θα προλάβει ο Γιώργης τον φόνο της Ολυμπίας;

 

Η γη της ελιάς: θα προλάβει ο Γιώργης τον φόνο της Ολυμπίας;

Η γη της ελιάς: θα προλάβει ο Γιώργης τον φόνο της Ολυμπίας;

 

Η γη της ελιάς: Έπειτα από τους δυο πυροβολισμούς που ακούστηκαν, ο Κουράκος, η Δήμητρα, ο Στράτος και ο Βαγιάκος μπαίνουν στο σπίτι της Αθηνάς… Διαβάστε πρώτοι  όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.Η γη της ελιάς: θα προλάβει ο Γιώργης τον φόνο της Ολυμπίας;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: ο Σωκράτης μιλάει στην Αλκμήνη για τα συναισθήματα του

Έπειτα από τους δυο πυροβολισμούς που ακούστηκαν, ο Κουράκος, η Δήμητρα, ο Στράτος και ο Βαγιάκος μπαίνουν στο σπίτι της Αθηνάς, με αλεξίσφαιρα γιλέκα και τα όπλα στα χέρια, ενώ η Αθηνά, η Χάιδω και η Μαργαρίτα περιμένουν έξω και η αγωνία για την ατυχή γυναίκα κορυφώνεται. Ο Κουράκος κατευθύνεται προς το δωμάτιο όμως η πόρτα είναι κλειδωμένη. Μέσα βρίσκεται ο Παναγιώτης, ο οποίος κολλάει το όπλο στο κεφάλι για να δώσει τέλος στην ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Οι αστυνομικοί ακούνε την Ολυμπία να φωνάζει από άλλο δωμάτιο κι αμέσως πηγαίνουν εκεί. Η γυναίκα τους ανοίγει την πόρτα. Τρομοκρατημένη πέφτει στην αγκαλιά της Δήμητρας. Το πρόσωπο της είναι γεμάτο αίματα. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος φωνάζει στον Παναγιώτη να παραδοθεί. Μέσα απ’ το δωμάτιο ακούγεται ένας πυροβολισμός, οι αστυνομικοί σπάνε την πόρτα, μπαίνουν μέσα και συλλαμβάνουν τον Παναγιώτη….

Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες με την ψυχολόγο της και της μιλάει για την σχέση της με τον Αλέξη: “Είναι κάτι πολύ έντονο! Πάντα είχα καλή σεξουαλική ζωή, αλλά μ’ αυτόν είναι διαφορετικά…Από την πρώτη στιγμή, σαν ο ένας να ήξερε τι θέλει ο άλλος…Κι ο αυτό έχει μια δύναμη που μας παρασύρει και χάνουμε τον κόσμο…Δεν υπάρχει κάτι ακραίο… Εξαρτάται, τι εννοεί ο καθένας “διαστροφή”…Δεν το αναλύουμε, το ζούμε”,της εξηγεί.

Την ίδια στιγμή, ο Σωκράτης μιλάει στην Αλκμήνη για τα συναισθήματα του, με αφορμή την επιστροφή της στο εργαστήριο καλλυντικών: “Ήλπιζα ότι θα τα σπάσετε και θα σου βρω δουλειά στην Αθήνα, να σε έχω παρέα. Περνάω καλά μαζί σου και πιάνω τον εαυτό μου να σε σκέφτομαι, περιμένω να συναντηθούμε. Αυτά μόνο για σήμερα…Δεν είμαι καλός στα λόγια”, της ομολογεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος «συνένοχος» στην επίθεση της Μαρίνας

Από την άλλη, ο Μάνος ζει έναν εφιάλτη και δεν μπορεί ησυχάσει: “Ξέρεις τι νιώθω; Θα στο πω και βρίσε με! Κάθε μέρα που περνάει, είναι σαν να μετράω τις ώρες μέχρι τη στιγμή που η Αγγελική θα φύγει από κοντά μας!”, τους εξομολογείται και η Μαρίνα με τον Ισίδωρο προτείνουν να καλέσουν τον Σωκράτη στο σπίτι τους, προκειμένου να καταλάβουν αν εκείνος γνωρίζει την αλήθεια: “Εγώ λέω να τον καλέσουμε αύριο. Θα καταλάβουμε αν ξέρει, ή αν ψάχνεται όσο τον έχουμε από κοντά. Όσο τον έχουμε από κοντά, ξέρουμε και τις προθέσεις του”…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *