Η γη της ελιάς: για ποιόν το θέλει η Μυρτάλη το όπλο

Η γη της ελιάς: για ποιόν το θέλει η Μυρτάλη το όπλοΗ γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης πηγαίνει στο σπίτι της Μυρτάλης, για το ραντεβού που έχουν κανονίσει, κι εκείνη του ζητάει να την βοηθήσει να βγάλει άδεια οπλοφορίας….Η γη της ελιάς: για ποιόν το θέλει η Μυρτάλη το όπλο

Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη θέλει να βγάλει άδεια οπλοφορίας!

Ο Δημοσθένης πηγαίνει στο σπίτι της Μυρτάλης, για το ραντεβού που έχουν κανονίσει, κι εκείνη του ζητάει να την βοηθήσει να βγάλει άδεια οπλοφορίας. “Δύο-τρεις φορές έγιναν διάφορα εδώ μέσα, η πίσω πόρτα ήταν παραβιασμένη. Όμως ζούσα μαζί με τον Χρήστο…Τώρα είναι μόνη…Φοβάμαι…Θα νιώθω πιο ασφαλής αν έχω όπλο..”, του λέει κι εκείνος της προτείνει να της δώσει το δικό του χωρίς βέβαια την απαραίτητη άδεια.

Από την άλλη, ο Λυκούργος ενημερώνεται για τις εξελίξεις που αφορούν την Αγγελική και τον βιολογικό της πατέρα, Σωκράτη, και προσπαθεί να καθησυχάσει τους Βρεττάκους και να τους καθοδηγήσει. “Εχω πέσει απ τα σύννεφα. Καταρχάς συνιστώ ψυχραιμία. Ότι είναι να γίνει χρειάζεται χρόνο. Ούτε αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας μπορεί να πάρει με το έτσι θέλω τη μικρή, ούτε να εγείρει διαδικασία. Πρέπει να κάνει αγωγή αναγνώρισης πατρότητας, που θα στρέφεται κατά του ιδρύματος. Το δικαστήριο εκδικάζοντας την αγωγή θα ζητήσει εξετάσεις DNA, την οποία μπορείτε να αρνηθείτε. Αν αποδειχτεί η πατρότητα αυτός ο άνθρωπος θα κάνει νέα αγωγή και θα ζητάει τη γονική μέριμνα του παιδιού. Όμως όλα αυτά απαιτούν χρόνο και μέχρι να τελειώσουν, το παιδί θα παραμείνει κοντά σας. Σ’ αυτό το διάστημα, ο Σωκράτης Δρακόπουλος δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στο παιδί. Συνεπώς υπομονή. Απαιτείται ψυχραιμία και να αποφεύγονται οι εντάσεις. Δεν χρειάζεται να του δώσετε “όπλα” από το πουθενά! Είναι σημαντικό αυτό!”, τους τονίζει

Εν τω μεταξύ, η Χάιδω πηγαίνει στην Ασπασία και ο καυγάς ανάμεσα τους δεν αργεί να ξεσπάσει. “Λοιπόν, το πιάνω απ’ το τέλος και με συνοπτικές διαδικασίες! Ξέρω για τα χαϊρια σου με τον συγχωρεμένο τον άντρα μου! Βρήκα τα γράμματα που του έστελνες! Σε περιμένω αύριο το πρωί, που θα λείπει η Βασιλική στη σχολή και ο Φίλιππος στα κτήματα! Μη και δεν έρθεις, θα μπουκάρω πάλι εδώ!”, της λέει η Χάιδω ρίχνοντας της μια απειλητική μάτια και φεύγει, ενώ η Ασπασία κλείνει τρομαγμένη αμέσως την πόρτα.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα κι εκείνος υπόσχεται να κάνει το επόμενο βήμα και να ζητήσει από την Άννα να παντρευτούν. Αργότερα, θα γνωρίσουμε την ατίθαση και κλεπτομανή κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας. “Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Κίμωνα! Έπιασαν πάλι την προκομμένη την κόρη σου να σουφρώνει πράγματα από ένα μαγαζί! Θα πας αύριο στον Πειραιά Θα τη βουτήξω από το μαλλί και θα τη φέρεις να μείνει εδώ μαζί μας!”,θα ακούσουμε τους γονείς της Ειρήνης να λένε.

Tην ίδια στιγμή, ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα κι εκείνος υπόσχεται να κάνει το επόμενο βήμα και να ζητήσει από την Άννα να παντρευτούν. Αργότερα, θα γνωρίσουμε την ατίθαση και κλεπτομανή κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας. “Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Κίμωνα! Έπιασαν πάλι την προκομμένη την κόρη σου να σουφρώνει πράγματα από ένα μαγαζί! Θα πας αύριο στον Πειραιά Θα τη βουτήξω από το μαλλί και θα τη φέρεις να μείνει εδώ μαζί μας!”,θα ακούσουμε τους γονείς της Ειρήνης να λένε.

Ο Σωκράτης θα πάει αποφασισμένος στην Μαρίνα και θα απαιτήσει να πάρει το παιδί εδώ και τωρα, ενώ ο Στάθης και η Ιουλία θα έχουν μια κρυφή συνάντηση κι εκείνος θα τις κάνει την μεγάλη πρόταση. “Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εμένα, ούτε εγώ χωρίς εσένα. Μας αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Χώρισε κι έλα να ζήσουμε μαζί Ιουλία!”

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *