Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Αμαλία είναι κόρη της ΜιράνταςΣτο επίκεντρο του «Παράδεισου των Κυριών» θα βρεθεί η Αμαλία κι η Μιράντα. Μία αποκάλυψη έρχεται που θα σοκάρει τους πρωταγωνιστές και θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολλά διλήμματα.

 

Όταν η Αμαλία πήγε στο σπίτι της Μιράντας για να την πάει στον γιατρό μετά τον ξυλοδαρμό από τον Χρηστίδη, είδε στο σώμα της κοπέλας το ίδιο σημάδι που έχει κι εκείνη. Η Μιράντα γρήγορα το έκρυψε, αλλά η αλήθεια δε θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια.

 

Πριν 20 χρόνια, ο Χρηστίδης πήρε το μωρό που γέννησε η Μιράντα (Μαρία), η οποία έκλαιγε με λυγμούς, αφού δεν ήθελε να χάσει το παιδί της. Τότε, ο επικίνδυνος άντρας το πήγε στο ίδρυμα της Βικτώριας. Έκτοτε, η γυναίκα τον κρατούσε στο χέρι και έπαιρνε τις πληροφορίες που ήθελε.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος και Ειρήνη είναι αδέρφια

Ωστόσο, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και το κορίτσι το υιοθέτησαν ο Χριστόφορος κι η γυναίκα του, η οποία δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Ο Χρηστίδης δεν έχει ιδέα ότι η Αμαλία είναι το παιδί του και δεν ξέρει τι έχει απογίνει, ενώ φυσικά η Βικτώρια δεν έχει πει κουβέντα.

 

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Αμαλία είναι κόρη της ΜιράνταςΗ Μιράντα δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι η Αμαλία είναι κόρη της στον «Παράδεισο των Κυριών». Άλλωστε, θεωρεί ότι ο Χρηστίδης εξαφάνισε το παιδί και δε θα το έβλεπε ποτέ ξανά. Όμως, όχι μόνο τη βλέπει καθημερινά, αλλά θέλουν και τον ίδιο άντρα: τον Ντίνο.

Η αλήθεια δε θα αργήσει να λάμψει και τότε όλα θα ανατραπούν. Πώς θα αντιδράσουν οι δύο γυναίκες μόλις μάθουν την αλήθεια;

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *