Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φρουροί έξω από το σπίτι του Μάνου

Ο πανικός έχει εξαπλωθεί παντού. Ο Σωκράτης έχει μάθει την αλήθεια για το παιδί του και απειλεί διαρκώς την οικογένεια Βρεττάκου, στην γη της ελιάς. Στόχος του είναι να διεκδικήσει την μικρή Αγγελική, με κάθε κόστος.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φρουροί έξω από το σπίτι του Μάνου

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Μάνος καταρρέει καθημερινά. Η Μαρίνα δεν είναι σε θέση να τον παρηγορήσει. Ο Ισίδωρος, αποφασισμένος να κρατήσει μακριά αυτόν τον άντρα από την οικογένειά του, προχωρά σε επικίνδυνες αποφάσεις.

Δίχως δεύτερη σκέψη, προσλαμβάνει φρουρούς και ειδική προστασία για το σπίτι, αλλά και για τα μέλη της οικογένειας. Δε θέλει να κυκλοφορεί το παιδί μόνο του, δε θέλει με τίποτα να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά του.

Το σπίτι γίνεται φρούριο

Ο Μάνος και η Μαρίνα σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ο Σωκράτης έχει κάνει καταγγελία στο ίδρυμα και περιμένει απαντήσεις, για να μπορέσει να φτάσει την υπόθεση αυτή στα δικαστήρια.

Η οικογένεια Βρεττάκου κρατά σφιχτά το παιδί, στην γη της ελιάς. Η μικρή Αγγελική τους βλέπει όλους αναστατωμένους και φοβάται… Πώς να της πουν μία τόσο σκληρή αλήθεια; Ως που είναι διατεθειμένος να φτάσει ο Σωκράτης, για να δικαιωθεί;Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φρουροί έξω από το σπίτι του Μάνου

Το σπίτι των Βρεττάκων μετατρέπεται σε φρούριο, με αποτέλεσμα ο Σωκράτης να μη μπορεί να περάσει ούτε απέξω. Θα καταφέρουν να προστατεύσουν την μικρή; Η Αντιγόνη παρακολουθεί τις εξελίξεις παγωμένη.

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης τελειώνει τους Βρεττάκους

Η γη της ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν εξαιτίας της!

Η Γη της Ελιάς: Μια φωτογραφία της Ασπασίας φέρνει τα πάνω – κάτω

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Πέτρος πιάνει στα πράσα Βίκο και Αγγελική

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Νταντά – φρουρός για μωρό και Αλεξάνδρα

Ο Παράδεισος των Κυριών: έγκυος η Αμαλία! Σοκ για τον Ντίνο!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση