Η Γη της Ελιάς: Το τέλος Κουράκου και Ιουλίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος Κουράκου και Ιουλίας στη σειράΚι όμως, το τέλος του Γιώργη Κουράκου και της Ιουλίας δε θα είναι τόσο καλό, στην γη της ελιάς. Οι δυο πρωταγωνιστές έχουν ήδη διαπιστώσει πως ο γάμος τους δε μπορεί να βελτιωθεί, πως όλα οδεύουν προς την απόλυτη καταστροφή.Η Γη της Ελιάς: Το τέλος Κουράκου και Ιουλίας στη σειρά

 

Πράγματι, ο Κουράκος παραμένει ενθουσιασμένος με την Ευτυχία, όσο η Ιουλία αναζητά την αφορμή για να δει τον Στάθη. Νέοι και παλιοί έρωτες φουντώνουν, με το ζευγάρι να βρίσκεται στη μέση, ανήμπορο να πάρει την απόφαση.

Ο χωρισμός τους θα είναι επεισοδιακός. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Κουράκος θα πιάσει ξανά την Ιουλία στα πράσα με τον Στάθη, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά..

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος Κουράκου και Ιουλίας στη σειρά

Ο Κουράκος τους πιάνει στο κρεβάτι και η οργή του είναι τεράστια. Πλέον, είναι σίγουρο πως η Ιουλία δε ξεπέρασε ποτέ τον πρώην της, πως ο γάμος αυτός ήταν άσκοπος και πως δεν αξίζει άλλο να προσπαθούν.

Η Ιουλία δε θα κρύψει τον έρωτά της για τον Στάθη. Αντίθετα, θα τονίσει στον σύζυγό της πως ήρθε η ώρα να υπογράψουν διαζύγιο. Έτσι, ο Κουράκος και η Ιουλία θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, στην γη της ελιάς, αφήνοντας πολλούς πρωταγωνιστές άναυδους για την απόφασή τους.

 

Όσο ο καιρός περνάει, η οργή θα υποχωρεί. Οι δυο τους θα παραμείνουν δυο καλοί φίλοι, διαγράφοντας μια και καλή το παρελθόν.

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος Κουράκου και Ιουλίας στη σειρά

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση