Μαύρο Ρόδο – H Αλεξία απειλεί: «Ή ξεκόβεις μαζί του ή τα λέω στον μπαμπά»

Μαύρο Ρόδο – H Αλεξία απειλεί: «Ή ξεκόβεις μαζί του ή τα λέω στον μπαμπά»Για πρώτη φορά, μάνα και κόρη, θα βρεθούν αντιμέτωπες καθώς η Αλεξία, όπως θα παρακολουθήσουμε και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, θα πει στην Αγγελική με έντονο ύφος πως αν δεν ξεκόψει με τον Βίκο θα τα ξεράσει όλα στον πατέρα της, Θέμη. Πως θα αντιδράσει η Αγγελική ακούγοντάς την;Μαύρο Ρόδο – H Αλεξία απειλεί: «Ή ξεκόβεις μαζί του ή τα λέω στον μπαμπά»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία είναι δίπλα στον Ορέστη και την Δήμητρα

Μαύρο Ρόδο

Τι θα δούμε απόψε 15/11 στο Μαύρο Ρόδο;

Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του. Η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα.

 

Μαύρο Ρόδο – H Αλεξία απειλεί: «Ή ξεκόβεις μαζί του ή τα λέω στον μπαμπά»

Ίσως, όμως, να είναι ήδη αργά∙ ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση. Η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη δε θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες – Spoiler: Η Έλενα σκοτώνει τον βιαστή της

Ο Πέτρος κάνει μια νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ. Τέλος, η κόντρα ανάμεσα στην Αλεξία και την Αγγελική, φουντώνει κι άλλο, απόψε στην σειρά, Μαύρο Ρόδο. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *