Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη διώχνει και τον Αλέξη: «Άσε με ήσυχη ρε, φύγε»

Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη διώχνει και τον Αλέξη: «Άσε με ήσυχη ρε, φύγε»

Η Μυρτάλη πλέον είναι ανεπιθύμητη από όλους στην Αερόπολη και τα νέα περί απιστίας με τον Χρήστο έχουν ήδη κυκλοφορήσει φέρνοντας την ηρωίδα σε τρομερά δυσμενή θέση. Ένας ακόμη καυγάς της Μυρτάλης και της Μαρίνας θα είναι η αφορμή για να διώξει η ηρωίδα και τον Αλέξη από την ζωή της, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη διώχνει και τον Αλέξη: «Άσε με ήσυχη ρε, φύγε»

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος επόμενα επεισόδια : 3 , 4

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τι θα δούμε απόψε 15/11 στην Γη της Ελιάς;

Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Στο μεταξύ, όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χρήστο και τη Μυρτάλη στον χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει ποιο είναι το «τρίτο πρόσωπο». Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους.

Ο Δημοσθένης, βάσει σχεδίου, προσεγγίζει τη Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του. Ο Στάθης, ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει οριστικά. Τέλος, η Μυρτάλη αλλάζει και πάλι στάση απέναντι στον Αλέξη, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς διώχνοντας τον από το σπίτι και την ζωή της γενικότερα. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα δεν θέλει να κρατήσει το παιδί

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *