Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης αγριεμένος με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης!

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης αγριεμένος με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης!

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης αγριεμένος με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης!

Η γη της ελιάς: ο Παναγιώτης, τυφλά στο μεθύσι, πηγαίνει στο καφενείο και μόλις τον βλέπει ο Αποστόλης τον διώχνει. Αργότερα, το βράδυ, η Αγγελική τηλεφωνεί στον Σωκράτη και τον προσκαλεί στο σπίτι, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τα λουλούδια που της έστειλε…

Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης αγριεμένος με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: η Μαρίνα καλεί την Μυρτάλη στο ανθοπωλείο και τις τα ψέλνει

Ο Αλέξης στέκεται αγριεμένος κρατώντας μαχαίρι στα χέρια έξω από το σπίτι της Μυρτάλης. Κατευθύνεται προς την είσοδο αλλά ξαφνικά επιστρέφει ο καλός του εαυτός: “Τι πας να κάνεις βλάκα; Πάλι τα ίδια; Θέλεις να τα καταστρέψεις όλα;; Σε ρωτάω;”, μονολογεί.

Αργότερα η Μυρτάλη πηγαίνει στην προγραμματισμένη συνέδρια της με την ψυχολόγο και μιλάει για το πως εξελίχθηκε η σχέση της με τον Αλέξη: “Νομίζω ότι με επηρέασαν πολύ τα όνειρα που έβλεπα με τον Αλέξη. Άρχισα να βλέπω ότι κάνω έρωτα μαζί του. Και το περίεργο είναι ότι ξύπναγα με ευχάριστη αίσθηση. Μου άρεσε αυτό που γινόταν. Ξέρω είμαι παγιδευμένη σε κατώτερα ένστικτα…

Διαβάστε Επίσης  Βαρδιάνος στα Σπόρκα: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Απλά, δεν μπορώ να το ελέγξω…Η έλξη που νιώθω για τον Αλέξη, κάθε μέρα δυναμώνει. Από την άλλη, η λογική μου λέει να το σταματήσω”, της εξηγεί κι εκείνη την ρωτάει αν θα μπορούσε πραγματικά να υποστηρίξει μια σχέση με τον Αλέξη και αν την νοιάζει η γνώμη των άλλων.

“Πολύ δύσκολο…Απ’ όλες τις πλευρές…Για έναν ολόκληρο χρόνο απειλούσα τη μάνα του για να μη με πλησιάζει ο Αλέξης! Και τώρα θα της πω ότι είμαστε μαζί; Δεν γίνονται αυτά…Δεν το θέλω, αλλά ναι, την υπολογίζω…Και είναι και το άλλο…Η εικόνα με ενδιαφέρει. Έχω φιλοδοξίες. Θέλω να κυβερνήσω την επιχείρηση του πατέρα μου! Έχω σκληρό ανταγωνισμό και δεν θέλω η εικόνα που παρουσιάζω προς τα έξω να έχει καμία ρωγμή…”, της απαντάει η Μυρτάλη.

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης, τυφλά στο μεθύσι, πηγαίνει στο καφενείο και μόλις τον βλέπει ο Αποστόλης τον διώχνει. Αργότερα, το βράδυ, η Αγγελική τηλεφωνεί στον Σωκράτη και τον προσκαλεί στο σπίτι, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τα λουλούδια που της έστειλε. Η Μαρίνα και ο Μάνος, που ξέρουν πλέον την αλήθεια, θορυβούνται με αυτήν την κίνηση του παιδιού και αμέσως καλούν και την Αντιγόνη και όπως είναι φυσικό βρίσκονται όλοι σε κατάσταση πανικού.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί. Επεισόδια: 11-12-13

Παράλληλα, η Μαρίνα καλεί την Μυρτάλη στο ανθοπωλείο και τις τα ψέλνει: “Ο Χρήστος δεν σε παράτησε γιατί έτσι του ήρθε! Σε έπιασε να τον κερατώνεις! Μου αρέσει που τον έβριζες κιόλας! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!

Μπήκε στο σπίτι και είδε τα ρούχα σας, σας άκουσα! Και αντί να σε ξεφτιλίσει, προτίμησε να τα μαζέψει και να φύγει! Και πού να μάθει ότι είναι ο Αλέξης!! Τον έχει στη δούλεψή του! Καταλαβαίνεις τι έχει γίνει; Καταστρέφεις τους ανθρώπους και κυρίως τον εαυτό σου! Δεν με ενδιαφέρει να σε ακούσω! Δεν θέλω παρτίδες πια μαζί σου!”, της λέει και η Μυρτάλη ξεσπάει σε κλάματα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *