Έρωτας Φυγάς: Αυτός θα είναι ο νέος μεγάλος έρωτας του Μάρκου

Κι όμως, ένας νέος έρωτας θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του πρωταγωνιστή. Η Ευγενία εισβάλλει στην καθημερινότητα του Μάρκου και την ανατρέπει, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μετά την απόρριψη της Αλεξάνδρας, ο νεαρός πρωταγωνιστής θα κάνει τα πάντα, για να ξεχάσει την αγαπημένη του.

Έρωτας φυγάς

Η Αλεξάνδρα δείχνει ευτυχισμένη πλάι στον σύζυγό της και λαμπερή, μέσα στα πλούτη των Δεμερτζίδων. Ο Μάρκος, απογοητευμένος που έπεσε τόσο έξω, που ερωτεύτηκε τόσο παθιασμένα, κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Μία νέα γιατρός έρχεται στη Μεσσήνη και δέχεται να συνεργαστεί με τον Μάρκο και τον Στέφανο. Η Ευγενία διορίζεται στο νοσοκομείο της περιοχής και δέχεται να βοηθήσει ιατρικά τους εργάτες του οικισμού.

Ο Μάρκος την βοηθά να εμβολιάσει τα παιδάκια των εργατών, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρχονται κοντά. Ο έρωτας της Ευγενίας για τον Μάρκο, δεν κρύβεται στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο Στέφανος παρακινεί τον νεαρό να δώσει μια ευκαιρία στο ειδύλλιο αυτό.

Θα αφεθεί ο Μάρκος στην αγκαλιά της ή θα κάνει πίσω; Ποια θα είναι η αντίδραση της Αλεξάνδρας, μόλις μάθει πως ο άντρας που αγαπά πραγματικά, την ξεπέρασε; Μία νέα περιπέτεια ξεκινά για τους πρωταγωνιστές.

Η Ευγενία μπαίνει για τα καλά στη ζωή του Μάρκου και την αλλάζει ριζικά. Μέσα της ελπίζει πως η αγάπη τους θα καταφέρει να ανθίσει, παρά τις αντιξοότητες. Μόνο που ο Μάρκος, σκέφτεται διαρκώς την Αλεξάνδρα..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *