«Ξίδι πυρκαγιά»: Ένα αποσυμφορητικό του κυκλοφορικού που αποτρέπει τις λοιμώξεις

«Ξίδι πυρκαγιά»: Ένα αποσυμφορητικό του κυκλοφορικού που αποτρέπει τις λοιμώξεις

«Ξίδι πυρκαγιά»: Ένα αποσυμφορητικό του κυκλοφορικού που αποτρέπει τις λοιμώξεις

Πώς να φτιάξετε το “ξίδι πυρκαγιά”.

Ένα Φυσικό Αποσυμφορητικό για την αναζωογόνηση του κυκλοφορικού σας συστήματος, που ταυτόχρονα θα καθαρίσει το σώμα σας από τις λοιμώξεις.

Μία από τις καλύτερες φυσικές λύσεις που μπορείτε να φτιάξετε για να ανακτήσετε την υγιεία σας και να αποφύγετε τυχόν παρενέργειες του κρυολογήματος και της γρίπης είναι ο χυμός φωτιά. Είναι επίσης γνωστό ως το “ξίδι πυρκαγιά” και έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους χρόνους ως μια φυσική θεραπεία.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προετοιμασίας, αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι να το προετοιμάσετε χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα συστατικά: κρεμμύδι, σκόρδο, λεμόνι, πιπέρι καγιέν σε σκόνη, πιπεριές jalapeno, κουρκούμη, χρένο, τζίντζερ και μηλόξυδο.

Αυτός ο συνδυασμός των προαναφερθέντων συστατικών λειτουργεί αποσυμφορητικά, επανεκκινώντας τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και κατά συνέπεια προωθεί το ζέσταμα ολόκληρου του σώματος. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι όλα τα συστατικά έχουν έντονες αντιιικές, αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Διαβάστε Επίσης  Μαγειρική σόδα για να λευκάνετε τα δόντια

Κάνοντας το “ξίδι πυρκαγιά” στο Σπίτι

Προκειμένου να προετοιμαστεί αυτό το καταπληκτικό θεραπεία στο σπίτι, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

1/2 ποτήρι τριμμένη ρίζα τζίντζερ,
1/2 ποτήρι τριμμένη ρίζα χρένο,
1/2 ποτήρι τριμμένη ρίζα κουρκούμη,
1 κρεμμύδι κομμένο,
10 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο,
1 πιπέρια jalapeno ψιλοκομμένη,
1 λεμόνι ολόκληρο κομμένο μικρά κομματάκια,
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη καγιέν,
32 ουγκιές μηλόξυδο (1 κοινή ουγγιά = 28,35 γραμμάρια)

Παρασκευή:

Πάρτε ένα γυάλινο βάζο και να τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε αυτό. Χρησιμοποιήστε ποτήρι του κρασιού, ενώ αν θέλετε να το ενισχύσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα ποτήρι του νερού. Μετά ρίχνετε το μηλόξυδο από πάνω τους. Ανακινήστε όλα τα συστατικά καλά και αποθηκεύστε το μείγμα σε αρκετά δροσερό μέρος μακρυά από ήλιο για ένα μήνα. Φροντίστε να το ανακινείτε μια φορά την ημέρα. Μετά το πέρας του μήνα, σουρώστε τον πολτό και αδειάστε το υγρό μείγμα που θα προκύψει σε ένα νέο πεντακάθαρο δοχείο.

Διαβάστε Επίσης  Φτιάχνω φυτικό γιαούρτι

Χρήση – Δοσολογία

Προτείνεται να καταναλώνετε μια-δυο κουταλιές της σούπας από το “ξίδι πυρκαγιά” 3 φορές την ημέρα, εάν νιώσετε ότι πρόκειται να εκδηλωθεί ένα κρυολόγημα ή μία αναπνευστική μόλυνση. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε αλλεργικές αντιδράσεις στα πικάντικα συστατικά, θα πρέπει να μειώσετε σίγουρα τη δόση σε ένα κουταλάκι του γλυκού μία φορά την ημέρα και στη συνέχεια να αυξήσετε σταδιακά τη δοσολογία μέχρι να συνηθίζετε το φάρμακο και οπότε δεν θα έχετε πλέον ερεθισμούς.

Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν εξουσιοδοτημένο φυσικοπαθητικό (naturopathic) ειδικό πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το σπιτικό γιατρικό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *