Μαύρο Ρόδο: σκληρή εκδίκηση από τον Βίκο!

Μαύρο Ρόδο: σκληρή εκδίκηση από τον Βίκο!Μαύρο Ρόδο: σκληρή εκδίκηση από τον Βίκο!

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και ο Βίκος, από τη στιγμή που διέκοψαν… μαχαίρι τη φιλία τους και κάθε είδους συνεργασία, έχουν γίνει δύο θανάσιμοι εχθροί. Ο Θέμης βλέπει τον άλλοτε καλό του φίλο και συνεργάτη να επισκέπτεται την πεθερά του, την Κύρα, και δεν αργεί να συγκρουστεί μαζί του. Τόσο, που η κατάσταση παίρνει επικίνδυνη τροπή…

Μαύρο Ρόδο

Διαβάστε όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: μεγάλη έκρηξη στο μαγαζί του Θέμη

Ο Θέμης πυροβολεί στο χέρι τον Βίκο και δίνει εντολή στον συνεργάτη του, τον Παράσχο, να τον σύρει τραυματισμένο. Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, ο Θέμης προειδοποιεί τον Βίκο ότι αυτό που συνέβη είναι ένα καλό μάθημα, προκειμένου να μη συναναστραφεί ξανά με άτομα που βρίσκονται στο οικογενειακό του περιβάλλον και να μην εμπλέκεται στα πόδια του. Φυσικά, ο Βίκος δεν προτίθεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να τελειώνει μια και καλή μαζί του.

Σύντομα, λοιπόν, ο άντρας επισκέπτεται εκ νέου την Κύρα και μοιράζεται το σχέδιο που έχει σκεφτεί εναντίον του Θέμη. Εκείνη τον προτρέπει να δράσει όσο πιο άμεσα και προσεκτικά γίνεται, χωρίς όμως να χρειαστεί να θρηνήσουν ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.

Ύστερα, ο Βίκος αναθέτει στους ανθρώπους του να τοποθετήσουν έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο μαγαζί του Θέμη και να περιμένουν νέα εντολή του για το πότε ακριβώς θα τον ενεργοποιήσουν. Όπως και γίνεται. Κάποια στιγμή, ενώ το μαγαζί είναι κλειστό, γίνεται μία μεγάλη έκρηξη και οι ζημιές που καταγράφονται είναι ανυπολόγιστες.

Ο Θέμης, όταν ενημερώνεται για το περιστατικό, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι πίσω από αυτή την εμπρηστική ενέργεια κρύβεται ο Βίκος, αλλά θέλει να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η ηγουμένη Φιλαρέτη, η σοφή γερόντισσα, έχει μια στοργική αγκαλιά για όλες τις μοναχές και για όσες πιστές αποζητούν τη συμβουλή της. Ακόμα και για τη μοναχή Κασσιανή, η οποία δεν μπορεί να αποδεχθεί σε καμία περίπτωση ότι δεν χρίστηκε η ίδια ηγουμένη. Γι’ αυτό και προσπαθεί με υπόγειους τρόπους να την υπονομεύει για όλα τα θέματα που δεν χειρίζεται σωστά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, η ηγουμένη και οι υπόλοιπες αδελφές του μοναστηριού αντιλαμβάνονται ότι η μοναχή Κασσιανή παρεκτρέπεται αρκετά συχνά από τον δρόμο του Κυρίου και για αυτόν τον λόγο προγραμματίζουν το ηγουμενοσυμβούλιο της Κασσιανής. Εκεί, η ηγουμένη προσπαθεί να τη συνετίσει και μαζί με τις υπόλοιπες αδελφές διαβάζουν σημεία του καταστατικού προς γνώση και συμμόρφωση.

Φυσικά, όλα αυτά δεν αρέσουν καθόλου στη μοναχή Κασσιανή, η οποία έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με την ηγουμένη ενώπιον όλων. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η ηγουμένη αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα για το αν πρέπει να ενημερώσει σχετικά τον μητροπολίτη ή όχι.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση