Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα σαπίζει στη φυλακή

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα σαπίζει στη φυλακή

Έρχονται δύσκολες μέρες για την αγαπημένη μας ηρωίδα. Η Μιράντα θα αφήσει τον Παράδεισο των Κυριών, για να οδηγηθεί στη φυλακή. Φυσικά, για ακόμη μια φορά, ο Χρηστίδης κάνει το… θαύμα του!Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα σαπίζει στη φυλακή

Παράδεισος των Κυριών

Έχοντας βάλει στόχο αυτή την γυναίκα, κάνει τα πάντα για να την καταστρέψει, αλλά και για να πείσει τον Ντίνο να μη της έχει εμπιστοσύνη. Θέλει να απομακρύνει τον έναν από τον άλλο, με κάθε κόστος.

Έτσι, μπαίνει μέσα στο κατάστημα και ανακοινώνει στον ιδιοκτήτη του πως η υπάλληλός του εργάζεται με ψεύτικα στοιχεία. Ο Ντίνος μένει άναυδος, παρόλο που γνωρίζει το ποιόν της Μιράντας.

Ο Χρηστίδης συγκεντρώνει στοιχεία που καταστρέφουν την ίδια, αλλά και το κατάστημα! Δεν είναι δυνατόν να κατέχει μία θέση τόσο σημαντική, με ψεύτικο όνομα. Όσο κι αν η Μιράντα ουρλιάζει πως πρόκειται για παγίδα, οι άντρες του Χρηστίδη την οδηγούν στη φυλακή, με αποτέλεσμα ο Παράδεισος των Κυριών να μένει άδειος.

Ποια θα είναι η στάση του Ντίνου απέναντί της; Μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση και να την υπερασπιστεί πραγματικά ή θα σωπάσει και θα κάνει πίσω; Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν τους. Ο Χρηστίδης έχει δείξει ποιος πραγματικά είναι!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *