Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Φωτεινή Πετρογιάννη: Σφάχτηκαν στο Twitter – «Γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση;»

  • Post category:lifestyle

Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν αιχμηρά λόγια στο Twitter, αφήνοντας έκπληκτους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν κάποιος δημοσίευσε ένα βίντεο, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να σχολιάζει στο «Πρωινό», την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν.

«Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θαψτην όσο θες. «Αποκάλυψε» ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις για αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης.

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη

Στο tweet αυτό απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Με τη σειρά της, η δημοσιογράφος σχολίασε κάτω από το tweet: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Διαβάστε Επίσης  Οι δημοσιογράφοι του Open έφαγαν «πόρτα» από το πάρτι του σταθμού! Η απόφαση της Διοίκησης που εξόργισε δημοσιογράφους και τεχνικούς

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέχεια στο διαδικτυακό «ξεκατίνιασμα» και σημείωσε: «Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμέντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση