Σασμός: Ο Μαθιός ικετεύει για “Σασμό” – Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγεται

Σασμός: Ο Μαθιός ικετεύει για “Σασμό” – Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγεται

Σασμός: Ο Μαθιός ικετεύει για “Σασμό” – Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγεται Σασμός: Ο Μαθιός ικετεύει για “Σασμό” – Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγεται

Σασμός: Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς , η Αργυρώ Βρουλάκη θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Μια απόφαση που θα θα της αλλάξει την ζωή και θα μπει ένα τέλος στην βεντέτα….

ΣΑΣΜΟΣ

Σασμός: η Αργυρώ Βρουλάκη θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα

Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγεται. Τα κτήματα της μητέρας του, της Ανθούλας, περνάνε στα χέρια των Βρουλάκηδων, στην Μαρίνα και την Αργυρώ. Εκείνες δέχονται με χαρά την κληρονομιά, όμως δεν ισχύει το ίδιο με την καπετάνισσα η οποία όταν το μαθαίνει εξοργίζεται.

Όσο ο Παύλος κερνάει τους χωριανούς του στο καφενείο του Παντελή, που ξαναγύρισαν τα κτήματα στην οικογένεια του, εκείνη σχεδιάζει να κάψει τα χωράφια.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης ανησυχούν με την στάση της και αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Και η μόνη λύση είναι να συμμαχήσουν με την Αργυρώ. Ο Αστέρης της τηλεφωνεί και τις λέει τα παρακάτω: “Θέλω να βρεθούμε, Αργυρώ. Δεν έχει να κάνει με εμάς αλλά με τις οικογένειές μας. Πρέπει επιτέλους να δώσουμε τέλος σε αυτή τη φάρσα που ζούμε όλοι”.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ασπασία: «Εσύ έπρεπε να πεθάνεις, θα σε καταριέμαι μια ζωή»

“Τι συμβαίνει; Πρέπει να ανησυχήσω;”, τον ρωτάει ταραγμένη μόλις μπαίνει στο σπιτάκι στο βουνό κι εκείνος της ομολογεί όλα όσα σκέφτεται η μάνα του. “Αφού δεν θα τα έχει εκείνη, θέλει να μην τα έχει κανείς. Αυτή είναι η μάνα μου λοιπόν”, της λέει ντροπιασμένος και της εξηγεί το σχέδιο που θα φέρει τον Σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Συγκεκριμένα της λέει πως αν δώσουν ένα μέρος των κτημάτων στην Καλλιόπη, θα καταφέρει να πείσει την μάνα του να βάλει ένα τέλος στην έχθρα τους. Εκείνη δυσκολεύεται να πιστέψει τα λόγια του αλλά του λέει πως θα το σκεφτεί. Η Αργυρώ επιστέφει στο σπίτι της και λέει στην Μαρίνα για την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος στην φυλακή για την Αλεξάνδρα

Τόσο η Μαρίνα όσο και η γιαγιά Ειρήνη πιστεύουν πως το σχέδιο του Αστέρη δεν είναι κακή ιδέα.
Στο μεταξύ, ο Μαθιός που βλέπει την έκρηξη μίσους της μάνας να βάζει σε κίνδυνο την οικογενειακή του ζωή, πηγαίνει ο ίδιος να μιλήσει στην Αργυρώ.

“Ξέρω πως στο παρελθόν είπαμε πολλά. Βαριές κουβέντες που σε κανέναν μας δεν ταιριάζουν. Όμως ως εδώ ήταν, Αργυρώ. Βοήθησε να τελειώσει αυτή η κόντρα που βαραίνει τις ψυχές όλων”, την ικετεύει. Για πρώτη φορά ο σκληρός Μαθιός στέκεται μπροστά της την κοιτάζει κατάματα και την παρακαλά να τον βοηθήσει. Αν και η “ειρήνη” μεταξύ τους είναι ότι καλύτερο, εκείνη δεν ξέρει τι να του απαντήσει. Από την άλλη, το σίγουρο είναι πως ο Παύλος θα είναι αρνητικός με αυτό το σχέδιο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *