Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος σαπίζει τον Σωκράτη στο ξύλο: «Θα πεθάνεις»

Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος σαπίζει τον Σωκράτη στο ξύλο: «Θα πεθάνεις»Ο Μάνος και ο Σωκράτης σύντομα θα πιαστούν στα χέρια, στην γη της ελιάς, για χάρη της μικρής Αγγελικής. Όλα ξεκινούν, όταν ο Σωκράτης κάνει παράνομα τεστ DNA, παίρνοντας κάποιες τρίχες της μικρής. Τα ψέματα της Αντιγόνης, αλλά και η περίεργη υιοθεσία του παιδιού, κινούν τις υποψίες του.Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος σαπίζει τον Σωκράτη στο ξύλο: «Θα πεθάνεις»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Οι μέρες περνούν και τα αποτελέσματα βγαίνουν. Ο Σωκράτης ενημερώνεται τηλεφωνικά πως το παιδί αυτό είναι δικό του. Οργισμένος από τα ψέματα της Αντιγόνης, ξεπερνάει τα όρια και ορμά στο σπίτι των Βρεττάκων.

 


Δίχως έλεος, ανακοινώνει στην οικογένεια πως το παιδί είναι δικό του και πως θα κάνει τα πάντα, για να το διεκδικήσει! Η Μαρίνα καταρρέει, το ίδιο ο Ισίδωρος και η Ντάρνα. Ο άντρας αυτός δείχνει αδίστακτος στο θέμα του παιδιού!

 

Ο Μάνος αναλαμβάνει δράση, κρατώντας μακριά την Αγγελική από τον Σωκράτη, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, οι δυο άντρες ξεπερνούν τα όρια και ορμούν ο ένας στον άλλον.

Η σκηνή αυτή αναμένεται ανατριχιαστική. Ο Μάνος και ο Σωκράτης μάχονται άγρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον σοβαρά. Η Μαρίνα βρίσκεται σε τεράστιο πανικό. Σε ποια χέρια θα καταλήξει το παιδί;

Η Γη της Ελιάς – Ο Μάνος σαπίζει τον Σωκράτη στο ξύλο: «Θα πεθάνεις»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *