Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Στέφανος χτυπά ανελέητα τον Στρατή

Στα χέρια θα πιαστούν ο Στέφανος και ο Στρατής, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Μάρκος βρεθεί στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Ο νεαρός θα πάθει ένα φρικτό ατύχημα, το οποίο θα τον οδηγήσει στην εντατική και θα προκαλέσει τον τρόμο στην οικογένεια Δεμερτζή.

Έρωτας φυγάς

Η Αλεξάνδρα θα κάνει τα πάντα για να επισκεφτεί τον καλό της, δίχως αποτέλεσμα. Μόνον ο Στρατής θα καταφέρει να πάει στο νοσοκομείο, αποφασισμένος να δώσει τη δική του απάντηση στον άνθρωπο που τους κατέστρεψε τη ζωή.

Όσο ο Μάρκος είναι αναίσθητος, ο Στρατής μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο. Με μία κίνηση, προσπαθεί να πνίξει τον εχθρό του, αποτελειώνοντάς τον με ένα μαξιλάρι. Βέβαια, για κακή του τύχη, καραδοκεί ο Στέφανος και τα τσιράκια του!

Ο Στέφανος εντοπίζει τον Στρατή στο νοσοκομείο κι ετοιμάζεται να τον ισοπεδώσει, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ορμά και του ρίχνει ανελέητο ξύλο, απειλώντας τον πως εάν τολμήσει να πλησιάσει ξανά τον Μάρκο, θα βρεθεί νεκρός σε χαντάκι!

Ο Στρατής, τρομοκρατημένος, τρέπεται σε φυγή. Θα πάρει το μάθημά του να μείνει μακριά ή θα επιστρέψει για να δώσει ένα τέλος σε αυτό που άφησε στη μέση; Ο Στέφανος απέδειξε πως δεν αστειεύεται!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση