Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 8 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Απαραίτητο θα είναι να υπάρχει καλλιεργημένη υπομονή και εσωτερική ισορροπία, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα, οι εξάρσεις και οι πεισματικές αντιδράσεις.Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσοχή στις χρηματικές δοσοληψίες, στις αγοραπωλησίες, σε συμβόλαια και γενικότερα σε ενέργειες καθοριστικές για την οικονομική σας εξέλιξη. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ανάληψη πρωτοβουλιών, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις περιττές αγορές, τις σπατάλες και οτιδήποτε βάζει σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας ή τα σταθερά σας εισοδήματα. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα ή μία συγκεκριμένη τακτική για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην εξόφληση των ανοικτών λογαριασμών σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την εσωτερική σας ισορροπία, στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και αρνητικά απρόοπτα διατηρήστε την αισιοδοξία και τη δυναμικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας καλεί να χειρίζεστε τις καταστάσεις τις αλλαγές και τα απρόοπτα με ώριμη σκέψη και με αυτοσυγκράτηση. Ίσως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε ή δεν μπορείτε να εισπράξετε την κατανόηση και τη συμπαράσταση που επιθυμείτε. Στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια προσπαθήστε να σκεφτείτε αισιόδοξα, αποφύγετε τις απογοητευτικές σκέψεις και την έντονη αρνητικότητα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και συναισθηματική ωριμότητα, ίσως χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, οι αποφάσεις και οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές. Επιστρατεύστε την υπομονή και τη διπλωματία σας, το αποτέλεσμα θα οριστεί από τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διατηρήστε την αισιοδοξία και τη συναισθηματική σας ισορροπία, προσπαθήστε να αποφύγετε τις κυκλοθυμίες τα σκαμπανεβάσματα και τις μπερδεμένες σκέψεις. Δεν θα λείψουν τα συμβάντα που ενδεχομένως να δημιουργήσουν ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση σε εσωτερικές φοβίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε τις δυσκολίες με δυναμικότητα και υπομονή. Στην περίπτωση που υπάρξουν καθυστερήσεις ή αν κάποιες συνεργασίες επαγγελματικές δεν εξελιχτούν κατά όπως εσείς επιθυμείτε, θα πρέπει να δώσετε χρόνο στα γεγονότα αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες και τις βιαστικές αποφάσεις. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, καλό θα είναι να μην προκαλέσετε ρήξεις και αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές ή δυσκολίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές φιλικές και αισθηματικές. Ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και κακοτυχίες πού να σας δημιουργήσουν άγχος, στρες και εσωτερική ένταση. Καλλιεργήστε την υπομονή σας, βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματικότητα σας, χειριστείτε τις υποθέσεις με τρόπο χαλαρό και όχι πιεστικό. Ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι κάθετος και απόλυτος, αν νιώθετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν δώστε χρόνο στα γεγονότα, αν η στάση σας είναι πιεστική θα προκαλέσετε αντιδράσεις και αρνητισμούς που θα έχουν επίπτωση στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για τελικές αποφάσεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Διαβάστε Επίσης  Αφροδίτη στον Σκορπιό από 10 Σεπτεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις σε θέματα εργασιακά, ενδεχομένως οι συνεργασίες σας ή οι συναδελφικές σας σχέσεις να μην πορευτούν κατά όπως εσείς επιθυμείτε. Δώστε έμφαση στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με μεθοδικότητα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, κινηθείτε με δυναμικότητα ωστόσο προσοχή στις πιέσεις και στις βιασύνες, ενδεχομένως τα γεγονότα να μην έχουν ταχύτητα ή οι εξελίξεις να μην είναι αισιόδοξες. Για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε ψύχραιμα αποφεύγοντας τις εξάρσεις τα ξεσπάσματα και τις αντιπαραθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, που θα διατυπώσετε απόψεις ιδέες και πεποιθήσεις, ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν μπορείτε να συμφωνήσετε με τους άλλους. Προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε, καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή κριτική και τον απόλυτο τρόπο σκέψης, για να μπορέσετε να χειριστείτε τις διαφωνίες θα πρέπει να είστε σε θέση να κατανοήσετε και τις απόψεις των τρίτων. Οριοθετήστε τον εκνευρισμό σας, στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξει ένταση, οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν αρνητισμούς που θα σας επηρεάσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες για διαπραγματεύσεις και γενικότερα για ανταλλαγή απόψεων. Εστιάστε στο πώς μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχολογία σας και τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα, προστατέψτε τα εισοδήματά σας. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για χρηματικές δοσοληψίες, για ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά και γενικότερα για πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες εμπόδια ή αρνητικές ανατροπές που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον έντονο αρνητισμό, προσπαθήστε να διατηρήσετε αισιόδοξες τις σκέψεις σας. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα ζητήματα που θα δημιουργηθούν απαραίτητο θα είναι να ενδυναμώσετε την άμυνα σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις απογοητευτικές εκδοχές, δώστε χρόνο στα γεγονότα, κινηθείτε με χαλαρότητα και διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στην εξέλιξη των σχέσεων των συνεργασιών και των επαφών, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα σας βάλουν σε σκέψεις. Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τοξικά άτομα και από αρνητικές σχέσεις που μπερδεύουν τα συναισθήματα σας και σας δημιουργούν προβληματισμό. Επιλέξτε να συναναστραφείτε και να συνεργαστείτε με πρόσωπα που τα εμπιστεύεστε, ενισχυμένη θα είναι η καχυποψία σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τα αρνητικά σενάρια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για τελεσίδικες ενέργειες και για ουσιαστικές αποφάσεις. Επιστρατεύστε την υπομονή και τη διπλωματία σας, κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια σας αποκαλύπτουν τον σύντροφο των ονείρων σας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα εργασιακής φύσης θα σας απασχολήσουν, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αρνητικές εξελίξεις ή καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν, καλό θα είναι να είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις εντάσεις. Προσπαθήστε να προστατέψετε τις συνεργασίες και τις συναδελφικές σας σχέσεις, αν δημιουργήσετε πεδίο αντιπαράθεσης θα υπάρξουν εκνευρισμοί και ψυχολογικές μεταπτώσεις που θα έχουν επίπτωση και στη γενική σας συμπεριφορά. Για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας προσπαθήστε να ακολουθήσετε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα πρέπει να καταφέρετε να εφαρμόσετε μία τακτική αποφεύγοντας τις σπασμωδικές και ανυπόμονες ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε με συγκατάβαση και με αποδοχή. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, ίσως να μην καταφέρετε να δώσετε λύσεις στα επίμαχα ζητήματα που σας αγχώνουν. Απαραίτητο θα είναι να συζητήσετε με τρόπο χαλαρό και ήρεμο, οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν καυγάδες που θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να χειριστείτε το ταίρι σας με ηρεμία και διπλωματία, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα. Θα υπάρξουν δυσκολίες που καλείστε να τις χειριστείτε με υπομονή και όχι με συναισθηματική ένταση, προσοχή στους εκνευρισμούς και στις πεισματικές αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας ίσως να πάρουν μία διαφορετική τροπή, προσοχή στο άγχος και στην ψυχολογική πίεση. Αν κατά την προηγούμενη περίοδο είχατε καθυστέρηση ή αναβάλλει τώρα καλείστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και τις ανοιχτές υποθέσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονιστείτε και να κινηθείτε οργανωμένα, οι σπασμωδικές ενέργειες δεν θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας φιλικές οικογενειακές και αισθηματικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες, χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και συναισθηματική ωριμότητα. Ενδεχομένως να υπάρξουν καταστάσεις που θα έχουν αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σας, αποφύγετε τις υπερβολές και τις απότομες αντιδράσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι συνθήκες ενδεχομένως να μην είναι ευνοϊκές για να μπορέσετε να κατασταλάξετε και να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Στις συζητήσεις στις επαφές και στις συναναστροφές ίσως να υπάρξουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στους θυμούς και στα νεύρα. Για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις ή να βρείτε λύση σε ζητήματα που σας αγχώνουν απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με ψυχραιμία και συνειδητοποίηση, επιστρατεύστε την κατανόηση και τη συγκαταβατική σας διάθεση. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, απομακρυνθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που ξέρετε πως σας δημιουργούν αρνητισμό. Στην περίπτωση που χρειαστεί να τακτοποιήσετε εσπευσμένα κάποια ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά κινηθείτε συντονισμένα και όχι σπασμωδικά.

 

Πηγή: Myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *