Σασμός: Παύλος κι Ευθύμης εισβάλλουν στο γλέντι Μαθιού – Βασιλικής

 

Τα πάνω κάτω έρχονται στο νέο επεισόδιο του «Σασμού» απόψε με το γλέντι του Μαθιού και της Βασιλικής να διακόπτεται με την εμφάνιση του Ευθύμη και του Παύλου. Ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού του κοινού συνεχίζεται κι οι καλεσμένοι χορεύουν και γλεντούν δίχως σταματημό.Σασμός: Παύλος κι Ευθύμης εισβάλλουν στο γλέντι Μαθιού – Βασιλικής

ΣΑΣΜΟΣ

Ωστόσο, τα εμπόδια δεν έχουν τελειώσει ακόμη για τους νεόνυμφους, αφού θα έρθουν αντιμέτωποι με την εισβολή του Ευθύμη και του Παύλου στο γλέντι τους. Ο Φαρμάκης κι ο Βρουλάκης εμφανίζονται με τους άντρες τους και όπλα βγαίνουν στη φόρα.

Ο Αντώνης μπαίνει στη μέση και η μουσική σταματά. Όλοι οι καλεσμένοι κοιτούν σαστισμένοι και φοβούνται μην ξεσπάσει καβγάς και τσακωμός. Ο Παύλος θέλει απλώς να ευχηθεί στο ζευγάρι, όπως θα πει. Άλλωστε, κανείς δε θα κάνει κάποια ριψοκίνδυνη κίνηση ανοιχτά σε τόσο κόσμο, πόσο μάλλον μπροστά σε αστυνομικούς.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η διάθεση όλων χαλάει με την εισβολή του Ευθύμη και του Παύλου στο γλέντι του Μαθιού και της Βασιλικής και σύντομα όλοι θα γυρίσουν σπίτια τους, στο «Σασμό». Ο Σταματάκης δε θα το αφήσει έτσι και θα απαιτήσει το γλέντι να συνεχιστεί μέχρι το πρωί.

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Φαρμάκη; Πώς θα αντιδράσουν ο Μαθιός κι η Βασιλική;

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *