Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίαςΚι όμως, η Μυρτάλη θα φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή που η ίδια έχει δημιουργήσει άθελά της, στην γη της ελιάς. Η νεαρή πρωταγωνίστρια δε θα αργήσει να αντιληφθεί πως κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, πως η συμπεριφορά της μόνο κακό κάνει στην ίδια, αλλά και στους ανθρώπους γύρω της.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Όλα θα ξεκινήσουν από τον χωρισμό της με τον Χρήστο. Μόλις εκείνος της κλείσει την πόρτα, όλα θα αλλάξουν στη ζωή της. Ο Αλέξης θα επιμείνει στο να ανακοινώσουν τη σχέση τους, όμως η Μυρτάλη δε θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της πλάι του.

Εκτός ελέγχου η Μυρτάλη

Όλοι της κλείνουν την πόρτα. Η οικογένειά της καταφέρνει να της τα πάρει όλα, με αποτέλεσμα να μένει χωρίς περιουσιακά στοιχεία στα χέρια της. Ακόμη και η Μαρίνα αρνείται να γυρίσει κοντά της. Είναι αποκλεισμένη από παντού και δέχεται τις σφαίρες τους..

Μη μπορώντας να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση, η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, στην γη της ελιάς. Τα τελευταία Spoilers θέλουν την ηρωίδα να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, με τον χειρότερο τρόπο.

Φυσικά, για καλή της τύχη, θα σωθεί την τελευταία στιγμή και θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Ποιος θα την βοηθήσει σε αυτό το βήμα; Θα καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της και να γίνει ξανά αυτό που ήταν στην αρχή της σειράς; Η γλυκιά και συμπονετική Μυρτάλη επιστρέφει…

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση