Παράδεισος των Κυριών – Ντίνος: «Αν χάσω το μαγαζί, δεν έχω λόγο να ζω»

Παράδεισος των Κυριών – Ντίνος: «Αν χάσω το μαγαζί, δεν έχω λόγο να ζω»Ο Ντίνος σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω τα όσα συμβαίνουν με το πολυκατάστημά του, κάνει ότι μπορεί για να σώσει ότι σώζεται, στην σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών, έχοντας στο πλευρό του άτομα που τον νοιάζονται και τον αγαπούν.Παράδεισος των Κυριών – Ντίνος: «Αν χάσω το μαγαζί, δεν έχω λόγο να ζω»

Παράδεισος των Κυριών

Τι θα δούμε απόψε 7/11 στον Παράδεισο των Κυριών;

Ο Άγης συναντά εμπόδια από παντού σε σχέση με τη Γεωργία και αυτό τον πεισμώνει ακόμη περισσότερο, να την κατακτήσει. Η Αμαλία προσπαθεί να αλλάξει σελίδα ψάχνοντας για δουλειά, αλλά βρίσκει κάτι ακόμα καλύτερο.

Η Μιράντα μαθαίνοντας τα νέα για τον αστυνόμο Θανάση, φοβούμενη για την ασφάλεια της κυρίας Ματούλας, της προτείνει να πάει να μείνει μαζί της. Πόσο θα στοιχίσει στη Ματούλα, η απόρριψη αυτής της πρότασης;

Παράδεισος των Κυριών – Ντίνος: «Αν χάσω το μαγαζί, δεν έχω λόγο να ζω»
Τέλος, ο Ντίνος αποφασισμένος να σώσει τον Παράδεισο των Κυριών, κάνει κινήσεις απελπισίας. Η Ζηνοβία βλέποντας τον να είναι στο χείλος της καταστροφής, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η συνέχεια απόψε στις 20:00 στις οθόνες μας….Παράδεισος των Κυριών – Ντίνος: «Αν χάσω το μαγαζί, δεν έχω λόγο να ζω»

πηγή

Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ διεκδικεί το κατάστημα του Ντίνου

Ο Παράδεισος των κυριών: 7 έως 10/11 τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *