Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δε θέλω να κάνω το παιδί σου Γιώργη»

Το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν στο τραπέζι πέφτει το θέμα του παιδιού και ο Γιώργης με την Ιουλία πιάνονται ξανά στα χέρια, στην γη της ελιάς.  Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δε θέλω να κάνω το παιδί σου Γιώργη»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η επανένωση αυτή, μόνο θετικά αποτελέσματα δε φέρνει. Ο Κουράκος πιέζει τη σύζυγό του να κάνουν ένα παιδί, θεωρώντας πως αυτό θα καταφέρει να τους φέρει ξανά κοντά, να σώσει τον διαλυμένο γάμο τους.

 

Η Ιουλία, βλέποντας διαρκώς την καταστροφή αυτή να έρχεται, του ξεκαθαρίζει πως δε θέλει να φέρει στον κόσμο τα παιδιά του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα πραγματικά της συναισθήματα για τον Κουράκο: Δεν είναι ερωτευμένη μαζί του κι αυτό είναι κάτι που το βλέπει καθημερινά.

Ο Γιώργης, παρά τις αντιδράσεις της Ιουλίας για το παιδί, αποφασίζει να μην επιμείνει, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, της ξεκαθαρίζει πως δε θα την πιέσει άλλο. Η σχέση αυτή έχει τελειώσει οριστικά.

Ο Κουράκος πηγαίνει ξανά στο σπίτι της Ευτυχίας και αφήνεται στην αγκαλιά της. Μόνο εκείνη μπορεί να τον παρηγορήσει πραγματικά. Αντίστοιχα, η Ιουλία επιδιώκει τις “τυχαίες” της συναντήσεις με τον Στάθη…

 

Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Δε θέλω να κάνω το παιδί σου Γιώργη»

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ακάλεστη η Μυρτάλη στον γάμο της Ισμήνης

Η Γη της Ελιάς: Το νέο τραγούδι για τον έρωτα Ευτυχίας – Γιώργη

Η Γη της Ελιάς: Δολοφονική επίθεση του Αλέξη στην Μυρτάλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *