Η Γη της Ελιάς: Δολοφονική επίθεση του Αλέξη στην Μυρτάλη

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Μυρτάλη θα δεχτεί δολοφονική επίθεση από τον Αλέξη.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο κακός εαυτός του Αλέξη έρχεται ξανά στην επιφάνεια

Καθώς η Μυρτάλη έχει απομονωθεί απ’ όλους μετά από αυτά που έχουν γίνει, η Αντιγόνη την προσκαλεί να περάσουν μία βραδιά μαζί με τα άλλα κορίτσια όπως έκαναν και πιο παλιά. Εκείνη δεν θεωρεί πως έχει κάνει κάποιο λάθος και αρνείται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Την Αθηνά την προδίδουν για ακόμη μία φορά

Εντωμεταξύ όταν προσπαθεί να έρθει ξανά κοντά με την Ισμήνη, εκείνη δεν θέλει να επιστρέψει στην εταιρεία και αυτό θα κάνει τη Μυρτάλη να συνειδητοποιήσει ότι για όλα όσα έχουν γίνει και για την απομάκρυνση όλων από κοντά της, φταίει η συμπεριφορά της.

Έτσι, η Μυρτάλη μέσα από την ψυχανάλυση προσπαθεί να φτιάξει τη συμπεριφορά της, ενώ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η σχέση της με τον Αλέξη μπορεί να είναι επικίνδυνη για εκείνη, αφού όλα δείχνουν ότι πάνε καλά. Όμως όταν η Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς» θα φερθεί απότομα, ο Αλέξης θα αντιδράσει και θα δούμε πάλι τον κακό του εαυτό να έρχεται στην επιφάνεια και έτσι να οδηγείται επικίνδυνα απέναντι της.Η Γη της Ελιάς: Δολοφονική επίθεση του Αλέξη στην Μυρτάλη

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει την πρώτη μάχη με τα χωράφια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *