Παγιδευμένοι: όσα έχει ο Άγγελος στο άρρωστο μυαλό του!

Παγιδευμένοι: Φυλακισμένος ο Άγγελος δείχνει ποιος πραγματικά είναι και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Η παράνοια και η δίψα του για εκδίκηση έχουν κυριέψει το μυαλό του… Διαβάστε  όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι…Παγιδευμένοι: όσα έχει ο Άγγελος στο άρρωστο μυαλό του!

Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: μπορεί να πετύχει ότι έχει στο άρρωστο μυαλό του!

Φυλακισμένος ο Άγγελος δείχνει ποιος πραγματικά είναι και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Η παράνοια και η δίψα του για εκδίκηση έχουν κυριέψει το μυαλό του και ορκίζεται να κάνει την ζωή όλων όσων βοήθησαν να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, πραγματική κόλαση. Και το σίγουρο είναι πως μπορεί να πετύχει ότι έχει στο άρρωστο μυαλό του.

Όπως θα δούμε με την άφιξη της Κλειώς, η οποία ζούσε αρκετά χρόνια μακριά από την οικογένεια Χατζή, ο Άγγελος γνωρίζει πάρα πολλά ένοχα μυστικά. Μυστικά που θα καταστρέψουν τις ζωές όλων, τα οποία είναι έτοιμος να βγάλει στην επιφάνεια. Μόνο που ο Άγγελος δεν θα κάνει απλά αποκαλύψεις, αλλά θα παίξει ένα σκληρό παιχνίδι κάνοντας τους πάντες πιόνια του.

Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος και ο Ανδρέας θα παραβούν ο καθένας το δικό του “ραβασάκι”…Σημειώματα, αναφορές, βίντεο ή ηχητικά ντοκουμέντα θα φτάσουν στα χέρια τους, θυμίζοντας τους πως όλοι έχουν κάνει κάτι που πάλεψαν σκληρά για να μείνει κρυφό. Πλέον όλοι θα ζουν με τον τρόμο μήπως αυτό το “κάτι” αποκαλυφθεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ μετά τη δίκη αποφασίζει να γυρίσει στη Κρήτη

Για την Άννα και τον Δημήτρη έχει ένα καταγεγραμμένο τηλεφώνημα που εκείνη είχε κάνει στον ίδιο στις αρχές της έρευνας για την δολοφονία της Μυρτώς. Τότε που τα στοιχεία τους οδήγησαν στο σπίτι του καθηγητή Πετρόπουλου και η Άννα πήρε κρυφά τις οδοντόβουρτσες. Αμέσως μετά εκείνη είχε τηλεφωνήσει στον Άγγελο και τον ενημέρωσε για όλα, κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει την δικηγόρο, τον Δημήτρη αλλά και τον Ανδρέα σε πειθαρχική δίωξη.

Για τον Θοδωρή έχει ένα βίντεο από την κάμερα του λεωφορείου στο οποίο τον τσάκωσε ο Κοσμάς υπό την απειλή όπλου. Στον πατέρα του θα παραδώσει, η Κλειώ, έναν φάκελο με το πτυχίο του, το οποίο είχε πλαστογραφήσει πριν πολλά χρόνια και πάνω σε αυτό έστησε μια αξιοζήλευτη καριέρα.

Για τον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη έχει μια περίεργη υπόθεση στα χέρια του. Μια γυναίκα επισκέπτεται το γραφείο του και καταγγείλει την άδικη φυλάκιση του συζύγου της για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ και το όνομα του δικαστικού που έβγαλε την απόφαση είναι της αδερφής του. Κατερίνα Μαυρίδη!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Έτσι επιστρέφει η σειρά το 2024

Έπειτα από το αρχικό σοκ της απειλής, ο καθένας πράττει διαφορετικά. Ο Θοδωρής πανικοβάλλεται και ψάχνει τρόπο για να φύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Σπύρος περιμένει να τιμωρηθεί όπως του πρέπει. Ο Σταύρος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος μπορεί να είχε συμφέρον μέσα απο την συγκεκριμένη αποκαλύψει. Ο Δημήτρης και η Άννα θα επιλέξουν τον δρόμο που γνωρίζουν πολύ καλά, κι αυτός δεν είναι άλλος από την αναζήτηση έξω στους δρόμους για στοιχεία που μπορούν να αποκρούσουν όσα ισχυρίζεται ο Άγγελος.

Μόνο που αυτός ο αγώνας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς η σχέση τους έχει αλλάξει από την στιγμή που εκείνη αποφάσισε να απομακρυνθεί. Ο Δημήτρης είναι έξω φρενών που η Άννα έδωσε στοιχεία από το τηλέφωνο για τις έρευνες τους, ενώ η Άννα συνειδητοποιεί πως για ακόμα μια φορά, έστω και άθελα της, κατάφερε να τον μπλέξει. Παρόλα αυτά η επιλογή τους είναι μια. Να συνεργαστούν για να ξεφύγουν.

Στο μεταξύ, η Άννα μαθαίνει κάτι που την αναστατώνει ακόμα περισσότερο. Ο πατέρας της, ο Κοσμάς, δεν μπάρκαρε όπως τους είχε πει…Τα προσωπικά του αντικείμενα βρίσκονται μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο κι εκείνος αγνοείται…

πηγή

Παγιδευμένοι – Ειρήνη: «Εύχομαι να θάψεις το παιδί σου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *