Άγρια Γη 38-39: γιατί ο Άρης χαλιέται με την Ελπίδα;

Άγρια Γη 38-39: γιατί ο Άρης χαλιέται με την Ελπίδα;Άγρια Γη: Ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ και ότι εκείνη έχει σταματήσει να τα παίρνει γιατί την κάνουν να ξεχνάει…

Άγρια Γη

Τα επεισόδιο 38 και 39 της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια Γη που θα προβληθούν Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Ο Άρης και ο Μάνος πηγαίνουν βόλτα στη Χαλκίδα όπου συναντούν τον Μιχάλη. Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη και ο Μιχάλης λέει στον Άρη πως η εκδίκηση έχει πάντα ρίσκο, κάτι που όμως ο Άρης είναι έτοιμος να το πάρει

Άγρια Γη – 9/11 Επεισόδιο 38

Ο Γιώργος λέει στον Θωμά πως βρήκε τον άνθρωπο που μπορεί να καταστρέψει την Όλγα. Ο Άρης είναι στενοχωρημένος που είδε την Ελπίδα και τον Στέφανο να έρχονται κοντά, αλλά κάνοντας μάθημα σ’ ένα παιδί στον στάβλο την εντυπωσιάζει. Ο Στέφανος λέει στον Κωστή να μην ανησυχεί για εκείνον και την Ελπίδα και ότι θέλει να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Ζωή σε θανάσιμο κίνδυνο!

Ο Άρης και ο Μάνος πηγαίνουν βόλτα στη Χαλκίδα όπου συναντούν τον Μιχάλη. Η ατμόσφαιρα είναι αμήχανη και ο Μιχάλης λέει στον Άρη πως η εκδίκηση έχει πάντα ρίσκο, κάτι που όμως ο Άρης είναι έτοιμος να το πάρει. Ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που δίνει ο ψυχίατρος στη Μυρτώ και ότι εκείνη έχει σταματήσει να τα παίρνει γιατί την κάνουν να ξεχνάει.

Προβληματισμένος, της λέει να παίρνει μόνο ένα ηρεμιστικό που της δίνει ο ίδιος. Ο Γιώργος συναντά τον Στάμου που σχεδιάζει να καταστρέψει την Όλγα και αποκαλύπτει πως εκείνη έχει καλύψει ένα εργατικό ατύχημα. Η Όλγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ θυμήθηκε το όνομα «Γαλάνης» και ανησυχεί. Καλεί τον Άρη στο γραφείο της λέγοντάς του ότι είναι ο μόνος που εμπιστεύεται όταν μια όμορφη κοπέλα μπαίνει μέσα και τον αγκαλιάζει αποκαλώντας τον «αγάπη μου».

Διαβάστε Επίσης  Η γη της Ελιάς: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου

 

Άγρια Γη – 10/11 Επεισόδιο 39

Η απρόσμενη εμφάνιση της Νάντιας αιφνιδιάζει τον Άρη, αλλά και τους άλλους στο χωριό. Τα περιθώρια για την Όλγα όλο και στενεύουν, αφού δέχεται νέες πιέσεις που απειλούν την αξιοπιστία της. Ο Άρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας, αλλά και την απόσταση όλων που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την Όλγα.

Η Μυρτώ βρίσκεται αβοήθητη στα δίχτυα της πλεκτάνης που έχει στήσει η Όλγα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Άρη μια αλήθεια που θα τα ανατρέψει όλα.

πηγή

Άγρια Γη 36-37: Ο Άρης σε αδιέξοδο – αποκάλυψη ψεμάτων που κλονίζει σχέσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *