Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ διεκδικεί το κατάστημα του Ντίνου

Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ διεκδικεί το κατάστημα του Ντίνου

Μία νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως που αφορά την Ντέπυ στον «Παράδεισο των Κυριών». Η γυναίκα θα έρθει αντιμέτωπη με τον Ντίνο, ο οποίος θα βρεθεί μπροστά σε νέα διλήμματα και προβλήματα που θα κληθεί να λύσει.Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ διεκδικεί το κατάστημα του Ντίνου

Παράδεισος των Κυριών

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντίνος εκτός από τους τοκογλύφους και τα χρέη που έχει να αντιμετωπίσει, μία νέα αποκάλυψη έρχεται που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Όλα ξεκινούν όταν ένα σημαντικό ποσό αφαιρείται από τον λογαριασμό που διατηρούσε μαζί με τον Αριστείδη και ψάχνει εντατικά να βρει ποιος πήρε τα χρήματα.

Η αλήθεια έρχεται στο φως και τον σοκάρει. Αυτό που ανακαλύπτει είναι ότι η Ντέπυ κι ο Αριστείδης δεν ήταν μόνο αρραβωνιασμένοι, αλλά είχαν παντρευτεί κρυφά.

Αυτό σημαίνει ότι η Ντέπυ έχει δικαίωμα στην περιουσία του Αριστείδη, τόσο στα χρήματά του, όσο και στον «Παράδεισο των Κυριών». Ο Ντίνος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτήν την ανακάλυψη.

Την ίδια στιγμή, η Ντέπυ επιστρέφει στην Ελλάδα και βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα: να προσεγγίσει τον Ντίνο ή όχι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι και μόνο η παρουσία της προκαλεί τεράστια προβλήματα στον Ντίνο, ο οποίος προσπαθεί να βρει μία λύση σε όλα όσα τον απασχολούν.Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ διεκδικεί το κατάστημα του Ντίνου

 

πηγή

Ο Παράδεισος των κυριών 31-32: Η Μιράντα ζει έναν εφιάλτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *