Ο καιρός σήμερα

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.Ο καιρός σήμερα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 23-24, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 25-27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 24 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 9 έως 25 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, νέα μεταφορα αφρικανικης σκόνης από την Κυριακή

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς, αλλά βαθμιαία θα επικρατήσει νότιο ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις που μετά το μεσημέρι θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Έρχεται κατάθεση – καταλύτης που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.Ο καιρός σήμερα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *