Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του ΚολωνούΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε καθημερινή βάση σχετικά με την φρικιαστική υπόθεση των βιασμών αλλά και της μαστροπείας με θύμα την 12χρονη από τον Κολωνό καθώς χθες Πέμπτη 3 Νοεμβρίου συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόκειται για έναν 35χρονο εισοδηματία από τη Δυτική Αττική και έναν 39χρονο που είναι κάτοικος Αμαρουσίου, διαζευγμένος και πατέρας ενός αγοριού ηλικίας 9 ετών, οι οποίοι φέρονται να συνευρέθηκαν με την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Οι δύο αυτές συλλήψεις βασίστηκαν στη νέα μαραθώνια κατάθεση της 12χρονης, την τέταρτη κατά σειρά, η οποία και τους αναγνώρισε ως βιαστές της, σύμφωνα με όσα προκύπτουν εκ της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Κατά συνέπεια μετά τις προαναφερθείσες συλλήψεις, σήμερα θα ακολουθήσουν δύο ακόμη, καθώς χθες μετά από εισαγγελική εντολή εκδόθηκαν συνολικά τέσσερα εντάλματα συλλήψεως αντίστοιχων ατόμων που ενέχονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές Αρχές, πρόκειται για άτομα που ήδη πέρασαν αυτοβούλως το κατώφλι της ΓΑΔΑ το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να καταθέσουν πως συνομίλησαν μέσω chat, με αυτούς που χειριζόταν τα προφίλ της διαδικτυακής πλατφόρμας. Άλλωστε οι τρεις από τους τέσσερις για τους οποίους εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες μέρες και παρέδωσαν προς έλεγχο τα κινητά τους τηλέφωνα, υποστηρίζοντας ότι είχαν επικοινωνήσει με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας χωρίς όμως να συναντηθούν μαζί της. Βέβαια το τελευταίο αυτό στοιχείο αναιρείται από την στιγμή που εκδόθηκαν με εισαγγελική εντολή τα εντάλματα σύλληψής τους

Διαβάστε Επίσης  Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης στην Ημαθία

Σε ότι αφορά τους δύο χθεσινούς συλληφθέντες τον 35χρονο εισοδηματία και τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού, αμφότεροι πέρασαν τη νύχτα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, καθώς είχαν αναγνωριστεί την περασμένη Τρίτη από την ίδια την 12χρονη μέσω της κατάθεσης της, ως βιαστές της.

Συνολικά πάντως, 17 άνδρες έχουν προσέλθει αυτοβούλως στη Γ.Α.Δ.Α. για να καταθέσουν ενόρκως ότι δεν εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση , ενώ παρέδωσαν προς έλεγχο και τα κινητά τους τηλέφωνα. Πάντως όλα δείχνουν πως μετά την ολοκλήρωση της εκτέλεσης των δύο ενταλμάτων που απομένουν, θα εκδοθούν τουλάχιστον άλλα τρία εντάλματα σύλληψης ανδρών ηλικίας 30 – 45 ετών, ενεχόμενων στην υπόθεση.

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, από την τελευταία πολύωρη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη, στην οποία παρούσα ήταν και η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να έδωσε αναλυτικά στοιχεία για 11 τουλάχιστον άνδρες, για τους οποίους ανέφερε ότι την βίασαν είτε μέσα στα αυτοκίνητα τους, είτε σε συγκεκριμένο οίκο ανοχής. Παρουσία μάλιστα παιδοψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ. η 12χρονη κλήθηκε μέσω φωτογραφιών και άλλων στοιχείων να αναγνωρίσει υπόπτους. Σε μια μαραθώνια διαδικασία που κράτησε συνολικά έξι περίπου ώρες, η ανήλικη αρκετές φορές λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, ενθυμούμενη όσα είχε περάσει αλλά και τους ανθρώπους οι οποίοι την εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Τα απόλυτα φυσιολογικά ξεσπάσματα της, όπως ανέφεραν οι ειδικοί , οφείλονται και στην εύθραυστη ψυχολογία της μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις του τελευταίου τριμήνου, αλλά και την σύλληψη της μητέρας της.

Διαβάστε Επίσης  Έντονα είναι τα φαινόμενα που θα προκαλέσει και σήμερα, Δευτέρα, η κακοκαιρία «Ωκεανίς», που συνεχίζει την «επέλασή» της.

Κατά συνέπεια, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, που προέρχονται από αστυνομικούς που συμμετέχουν στις έρευνες, η 12χρονη δεν θα βρεθεί ξανά στο άμεσο μέλλον ενώπιον των Αρχών, καθώς τα στοιχεία που υπάρχουν μέσα από τις τέσσερις καταθέσεις της, είναι πολλά και επαρκή για να στοιχειοθετηθούν και να απαγγελθούν κατηγορίες και να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης των ενεχόμενων στη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Εκτός από τον βιαστή- μαστροπό Ηλία Μίχο, έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής άλλοι τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται ότι βίασαν την 12χρονη, όπως και η μητέρα της ανήλικης που αντιμετωπίζει το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας. Αθροιστικά με τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν την Πέμπτη οι μέχρι στιγμής δεδομένα κατηγορούμενοι φθάνουν τους δέκα, κι όπως αναφέρουν οι αστυνομικές πηγές, θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον ακόμη περισσότεροι.Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *