Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό

 

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό

 

ΚΡΙΟΣ

Με αυτήν την όψη θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να μην είσαστε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα σχετικά με επενδύσεις. Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας αν νιώθετε ότι οι άλλοι δεν υπολογίζουν το προσωπικό σύστημα αξιών σας και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν με την όψη αυτή. Αν θέλετε να συνεχίσουν να υφίστανται, θα πρέπει να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε μια κάποια κρίση. Κάποιοι από εσάς θα βιώσουν ένα ξαφνικό χωρισμό ενώ κάποιοι άλλοι μια απρόσμενη νέα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας φέρει αντιμέτωπους με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον καθώς και με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις εναντίον σας εκ μέρους τους. Αυτό θα σας προκαλέσει εσωτερικές εντάσεις τις οποίες, όμως, θα πρέπει να διαχειριστείτε. Ερωτικά, ορισμένους θα σας απασχολήσει ένας κρυφός έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που ανήκουν στο άμεσα φιλικό ή στο ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον σας και που θεωρείτε ότι λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας. Σε προσωπικό επίπεδο, το ερωτικό ενδιαφέρον θα σας τραβήξουν άτομα εντελώς διαφορετικά από εσάς ή ακόμα και εκκεντρικά.

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια ερωτεύονται τους φίλους τους

 

ΛΕΩΝ

Από τη μια, θέλετε να αναλάβετε περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να πάτε την καριέρα σας ένα βήμα παραπέρα. Από την άλλη όμως, έτσι θα παραμελήσετε τους οικείους σας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ορισμένοι άλλοι θα βιώσετε ακριβώς το ανάποδο, δηλαδή οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα εμποδίσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή, θα πρέπει να προσέξετε αρκετά τον τρόπο που συνδιαλέγεστε με τους άλλους γιατί τα όποια επικοινωνιακά λάθη θα σας στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθόλου ανυπόμονοι και να τσεκάρετε την πάσα λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά αγορές, ειδικά μέσω διαδικτύου, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με εσωτερικά άγχη και εγγενείς φόβους που κάποια γεγονότα θα ξυπνήσουν μέσα σας. Θα πρέπει να μην τους συντηρήσετε αλλά, τουναντίον, να τους τιθασεύσετε καθώς θα σας απομακρύνουν από τα όνειρά σας και από ό,τι καλό μπορεί να βρεθεί στο διάβα σας. Επιπλέον, θα υπάρξουν κάποια ξαφνικά έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε τις συνεργασίες σας, με την όψη αυτή, και να είστε σε ετοιμότητα για αλλαγές που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις, θα αναζητήσετε συναισθηματική ασφάλεια και εξέλιξη καθώς η στασιμότητα σας ενοχλεί. Ορισμένοι, θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά το μέλλον της σχέσης σας.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/11/2023 ως 03/12/2023 για όλα τα ζώδια

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα φέρει γεγονότα που θα ανατρέψουν το καθημερινό σας πρόγραμμα και θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Επίσης, επιστρέφουν θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και για τα οποία εφαρμόσατε τον στρουθοκαμηλισμό ως λύση. Αποφύγετε αλλαγές στην εμφάνισή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε σχέση με το τι μοιράζεστε με τα φιλικά σας πρόσωπα, αλλά και το τι λέτε, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ορισμένοι, θα κάνετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες, τόσο σε φιλικό, όσο και σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, που θα σας χρωματίσουν τη ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στην επαγγελματική σας ζωή που θα προκαλέσουν εντάσεις με συνεργάτες σας και τις οποίες θα κληθείτε να διαχειριστείτε. Ορισμένοι από εσάς, θα δεχθείτε και μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι ενδιαφέρουσα. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα απαιτήσουν αρκετό από το χρόνο σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή, θα πρέπει να περιμένετε ξαφνικές συναντήσεις. Κάποιες θα είναι ευχάριστες, καθώς θα ξαναβρεθείτε με φίλους και γνωστούς που έχετε να δείτε καιρό, ενώ, κάποιες άλλες, όχι και τόσο καθώς θα αφορούν κάποια θέματα που έχετε με συγγενείς ή τρίτους και που μπορεί να αφορούν υπογραφές.

 

Πηγή: Myastro.gr

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *