Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφοςΔύσκολες έρχονται για την Μιράντα, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο Χρηστίδης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και επιτίθεται στη γυναίκα που κάνει τα πάντα για να απαλλαχθεί από την παρουσία του. Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος

Παράδεισος των Κυριών

Μόλις ο Θανάσης επιστρέφει σπίτι, παρατηρεί πως η σύζυγός του λείπει. Τότε, αμέσως υποψιάζεται πως έβαλε το χέρι της η Μιράντα, η οποία προσπαθεί να προστατεύσει τη γυναίκα του αδίστακτου αστυνόμου.

 

Ο Χρηστίδης, εξοργισμένος, καλεί την Μιράντα σπίτι του. Εκείνη του φωνάζει πως θα φτάσει στα άκρα, προκειμένου να σώσει την καημένη ηρωίδα που έκανε το λάθος να τον παντρευτεί!

 

Τότε, ο Χρηστίδης ορμά και χτυπά αλύπητα την Μιράντα με μανία. Γεμάτος οργή, την σπρώχνει με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέφτει και να χτυπά το κεφάλι της με δύναμη σε ένα βαρύ αντικείμενο..

 

Η Μιράντα μένει αναίσθητη στο πάτωμα και ο Χρηστίδης, για να αποφύγει τη σύλληψη, την κλειδώνει μέσα στο σπίτι, στη σειρά “Παράδεισος των Κυριών”. Οι μέρες περνούν και η Μιράντα βρίσκεται φυλακισμένη κι ανήμπορη να αντιδράσει.Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος

Στο μεταξύ, όλοι την αναζητούν. Η ξαφνική της απουσία από τη δουλειά, γεννά ερωτήματα: Είναι ή δεν είναι καλά; Τι της συμβαίνει; Ο Χρηστίδης παλεύει να καλύψει τα ίχνη του.

πηγή

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Καυτά φιλιά μέσα στο μοναστήρι – Σε σοκ οι μοναχές

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος κάνει βούκινο την Μυρτάλη στην Μάνη

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Η Γη της Ελιάς: Φωτιά στα χωράφια των Στεφανέων – Τα χάνουν όλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *