Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης διώχνει την Ασπασία από την Ισπανία

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης διώχνει την Ασπασία από την ΙσπανίαΟ Δημοσθένης και η Ασπασία πιάνονται στα χέρια στο ταξίδι τους στην Ισπανία, με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι ολέθριες και για τους δύο, στην γη της ελιάς. Το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε για χάρη του Στέφανου. Ο νεαρός κάλεσε τον πατέρα του, τον θείο του και την αδελφή του, για τον γάμο του. Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης διώχνει την Ασπασία από την Ισπανία

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Ασπασία “φορτώθηκε” στον Δημοσθένη, για να καταφέρει να προσεγγίσει τον Στέφανο, εκ μέρους της Αρετής. Στόχος της ήταν να μιλήσει στον νεαρό για την μητέρα του, αλλά και να χωρίσει τον Φίλιππο από τη Βασιλική.

Ο Δημοσθένης καταλαβαίνει τις προθέσεις της γυναίκας του και ξεσπά. Η Ασπασία δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της με τον Στέφανο, καθώς έγινε αμέσως αντιληπτή από τον σύζυγό της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης διώχνει την Ασπασία από την Ισπανία

Μετά από έναν μεγάλο καυγά στην Ισπανία, ο Δημοσθένης ξεσπά και ανακοινώνει στην Ασπασία πως θα αλλάξει τα εισιτήρια, για να επιστρέψει εγκαίρως στην γη της ελιάς. Η Ασπασία δεν καταφέρνει να φέρει εις πέρας τον στόχο της, αλλά ούτε να ευχαριστηθεί το ταξίδι της στο εξωτερικό.

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης εξαπατά οικονομικά τη Μυρτάλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *