Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Στην δουλειά θα είστε κλαρίνο, άντε μην σας πετάξω έξω»

Για ακόμα μια φορά, η Μυρτάλη, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, θα δείξει το σκληρό και απαξιωτικό πρόσωπό της στους εργάτες της και συγκεκριμένα αυτή την φορά στην Αλκμήνη, με την ίδια όπως θα δούμε να της μιλάει με απαίσιο τρόπο κάτι που θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Χρήστου, ο οποίος θα είναι παρόν σε αυτό της το ξέσπασμα.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τι θα δούμε απόψε 3/11 στην Γη της Ελιάς;

Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά, έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της Αθηνάς στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Στην δουλειά θα είστε κλαρίνο, άντε μην σας πετάξω έξω»

Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού». Ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο του. Τέλος, ο Χρήστος ξενερώνει απίστευτα με την Μυρτάλη και την στάση της στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς καθώς η ίδια θα ξεφτιλίσει για ακόμα μια φορά τους εργάτες της.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *