Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πετάει τη μάνα του από τις σκάλες

Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πετάει τη μάνα του από τις σκάλεςΗ ψυχική υγεία του Πάρη χειροτερεύει καθημερινά, με αποτέλεσμα η Όλγα να τρέμει στην ιδέα πως το παιδί της θα πάθει κακό, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Εκείνος, για να της αποδείξει πως είναι καλά, της προτείνει να κάνουν μία βόλτα οι δυο τους.Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πετάει τη μάνα του από τις σκάλες

Παράδεισος των Κυριών

Μετά την απόπειρα, αλλά και τα τελευταία γεγονότα με τους αρραβώνες του με την Αμαλία, η Όλγα κάνει τα πάντα, για να στέκεται πλάι στον γιο της. Θέλει να τον βλέπει καλά κι ευτυχισμένο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερωτευμένη είμαι»

Μία ημέρα, ο Πάρης και η Όλγα πηγαίνουν στον Παράδεισο των Κυριών. Μάλιστα, ο Πάρης αναφέρει στην μητέρα του πως θα της κάνει δώρο ένα πολύ ωραίο φόρεμα. Η Όλγα χαμογελά γλυκά, αγνοώντας τις συνέπειες.

Πολύ γρήγορα ξεσπά ένας καυγάς ανάμεσα σε μάνα και γιο. Ο Πάρης εξοργίζεται με την στάση της μητέρας του και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως είναι ψυχικά ασταθής αυτή την περίοδο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πετάει τη μάνα του από τις σκάλες
Πάνω στον τσακωμό, ο Πάρης σπρώχνει την Όλγα και την πετά από τις σκάλες του εμπορικού! Όλοι τρέχουν να βοηθήσουν τη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Ο Πάρης σαστίζει. Η Όλγα αναφέρει σε όλους πως γλίστρησε, κρύβοντας την πραγματική αλήθεια. Μέσα της υποφέρει, όχι από την πτώση, αλλά από το γεγονός πως ο γιος της χρειάζεται άμεσα βοήθεια..Παράδεισος Κυριών: Ο Πάρης πετάει τη μάνα του από τις σκάλες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *