Η Γη της Ελιάς: Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ο Μάνος – Τσιγάρα, ποτά και αυπνίες

Η Γη της Ελιάς: Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ο Μάνος – Τσιγάρα, ποτά και αυπνίεςΣε τραγική κατάσταση θα δούμε τον Μάνο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ο έλεγχος θα χαθεί, όταν η Αντιγόνη αναγκαστεί να αποκαλύψει την αλήθεια στην Μαρίνα…

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Σωκράτης περιτριγυρίζει την οικογένεια Βρεττάκου, θέλοντας να συνάψει τη συνεργασία για τις ελιές και το λάδι. Εκτός από αυτό, μαθαίνει για τη συγγένεια της πρώην του κι εκεί αρχίζει να αναρωτιέται τι είναι αυτό που κρύβει η οικογένεια.

Η Αντιγόνη τρέμει στην ιδέα πως ο Σωκράτης θα μάθει την αλήθεια για το παιδί. Έτσι, ζητάει την βοήθεια της Μαρίνας, θέλοντας να προστατεύσει και η ίδια την μικρή Αγγελική. Η Μαρίνα τρομοκρατείται και τρέχει στον αγαπημένο της.

Ο συναγερμός θα χτυπήσει στους Βρεττάκους. Ο πατέρας της μικρής τριγυρνά στη Μάνη και απειλεί να την διεκδικήσει. Μόλις ο Μάνος ενημερώνεται για τη συγκεκριμένη είδηση, βυθίζεται στο απόλυτο κενό, στην γη της ελιάς.

 

Χάνει το μυαλό του, τον ύπνο του, δεν τρώει, δεν πίνει.. Μετατρέπεται σε πραγματικό ερείπιο, προβληματίζοντας αρκετά τον Ισίδωρο. Η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη, με αποτέλεσμα όλοι να ανησυχούν για την υγεία του.

Θα καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του; Ποια στάση θα κρατήσει ο Σωκράτης, μετά το τεστ DNA που θα πραγματοποιήσει παράνομα στην μικρή Αγγελική;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση