Αυτή η νύχτα μένει 10-11-12: Νύχτα τρέλας – Αναμνήσεις από το παρελθόν

Αυτή η νύχτα μένει 10-11-12: Νύχτα τρέλας – Αναμνήσεις από το παρελθόν

Αυτή η νύχτα μένει 10-11-12: Νύχτα τρέλας – Αναμνήσεις από το παρελθόν

Η εμφάνιση του Χρήστου στο μαγαζί προμηνύει μια νύχτα τρέλας. Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει. Τα επεισόδιο 10, 11 και 12 που θα προβληθούν 7, 8 και 9 Νοέμβρη αντίστοιχα.Αυτή η νύχτα μένει 10-11-12: Νύχτα τρέλας – Αναμνήσεις από το παρελθόν

Αυτή η νύχτα μένει

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Το φιλί που δίνει η Ζέτα στον Στρατή ανάμεσα στα κλάματά της… μένει αναπάντητο. Καθώς η Πανσέληνος υψώνεται πάνω από το μαγαζί …οι καρδιές όλων φτάνουν στα όριά τους. Είναι η στιγμή που ο Χρήστος ανοίγει την πόρτα …και μπαίνει…

Αυτή η νύχτα μένει 7/11 Επεισόδιο 10
Η εμφάνιση του Χρήστου στο μαγαζί προμηνύει μια νύχτα τρέλας. Η Εύη και η Φωτεινή, μετά τον καυγά με τον πατέρα τους, βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Βρεττώς, όπου ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν της Μαρίνας. Μια απερισκεψία του Μίλτου τον οδηγεί στον σταθμό της χωροφυλακής και τον φέρνει για ακόμα μια φορά σε ρήξη με τον πατέρα του.

Η Ζέτα παρεξηγεί την παράξενη συμπεριφορά του Στρατή και θυμώνει μαζί του. Μόνο ο Χρήστος μοιάζει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του. Ο Στρατής δέχεται την πρόκληση, καθώς ανάμεσα στα σπασμένα πιάτα και τα λουλούδια που πέφτουν σα βροχή οι σχέσεις όλων των ηρώων φθάνουν στα άκρα.

 

Αυτή η νύχτα μένει 8/11 Επεισόδιο 11
Μετά την άρνηση του Στρατή να μιλήσει για όσα τον βαραίνουν η Ζέτα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Ο Στέλιος από την άλλη κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο.

Ο Σήφης δέχεται τη βοήθεια του Φώτη για να ξοφλήσει το χρέος του και πάλι όμως δεν καταφέρνει να μαζέψει όλο το ποσό. Η τιμωρία του από τον Φωστέρη είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε. Η συνάντηση του Χρήστου με τον Στρατή θα αφήσει το μαγαζί ρημαγμένο. Όμως καθώς η μέρα ξημερώνει ο ένας θα βγει στο φως κι ο άλλος θα βυθιστεί στο σκοτάδι.

 

Αυτή η νύχτα μένει 9/11 Επεισόδιο 12
Καθώς ο Χρήστος ξαναβρίσκει τη χαμένη δύναμή του ο δικηγόρος Παπαδόπουλος καταφτάνει στο Αγρίνιο παραδίνοντας του το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον Στρατή. Μαζί με τη συμμαχία του με τον Στέλιο το έδαφος προετοιμάζεται. Το νέο πρόσωπο του Χρήστου, όμως, δεν πείθει την Εύη, που αναζητά μια απάντηση για όσα έχουν συμβεί.

Ο Στρατής από την άλλη είναι βυθισμένος σε μια μνήμη παλιά που ρίχνει άλλο φως στη σχέση του με τη Μαρίνα. Καθώς η Νίτσα και η Διαμάντω παλεύουν να σώσουν τα χέρια του Σήφη, η Ζέτα ψάχνει μια απάντηση για τη δική της τύχη στην Αθήνα. Δεν ξέρει ότι μια ανάσα πιο κει στέκεται και την κοιτά ο χειρότερός της εφιάλτης.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση