Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής παλεύει να πνίξει τον Μάρκο με μαξιλάρι

Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής παλεύει να πνίξει τον Μάρκο με μαξιλάριΜία νέα σύγκρουση αναμένεται να ξεσπάσει ανάμεσα σε Στρατή και Μάρκο, στον Έρωτα Φυγά. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα του νεαρού πρωταγωνιστή, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής παλεύει να πνίξει τον Μάρκο με μαξιλάρι

Έρωτας φυγάς

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα ανταμώσουν ξανά, μόνο που η στιγμή αυτή δε θα είναι όπως την περίμεναν. Μπροστά σε αυτή τη συνάντηση θα σπεύσει ο Ιάσονας, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει.

Η Αλεξάνδρα, στην προσπάθειά της να σώσει τον αγαπημένο της, θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τον Ιάσονα, λέγοντάς του μπροστά στον Μάρκο: “Αγάπη μου, μην κάνεις φασαρία, σκέψου την οικογένειά μας και το μωρό”.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Εύα: «Άντε στα τσακίδια Στάθη»

Ο Μάρκος, τότε, θα σαστίσει και θα καταλάβει πως η γυναίκα της ζωής του επηρεάστηκε από τα λεφτά και τον πέταξε μια και καλή από τη ζωή της.

Το χρονικό του τροχαίου

Πάνω στην απελπισία του, ο Μάρκος θα μπει στο αυτοκίνητο και θα αρχίσει να τρέχει. Στο μυαλό του τριγυρίζουν μόνο τα λόγια της Αλεξάνδρας στον Ιάσονα. Δε μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα του, τον πούλησε…

Χωρίς να το καταλάβει, θα καρφωθεί σε ένα δέντρο. Αμέσως θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Τα νέα του τροχαίου θα φτάσουν στο αρχοντικό, με αποτέλεσμα η Αλεξάνδρα να καταρρέει από τις τύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Άσε μας ρε μαμά Επεισόδια 22-23-24, μια μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει

Ο Στρατής, μόλις ανακαλύψει πως ο Μάρκος βρίσκεται στο νοσοκομείο μόνος κι αβοήθητος, θα βάλει μπροστά το σχέδιο της εξόντωσής του, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Θα τον επισκεφτεί κρυφά και με ένα μαξιλάρι, θα προσπαθήσει να τον πνίξει, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Φυσικά, δε θα τα καταφέρει. Ένας γιατρός θα μπει στο δωμάτιο και ο Μάρκος θα γλιτώσει ξανά, την τελευταία στιγμή.Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής παλεύει να πνίξει τον Μάρκο με μαξιλάρι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση