Πετράλωνα: Ο λογοτέχνης που τράβηξε τα παιδιά από τον βούρκο – Πώς ξετύλιξε το κουβάρι της φρίκης

Πετράλωνα: Ο λογοτέχνης που τράβηξε τα παιδιά από τον βούρκο – Πώς ξετύλιξε το κουβάρι της φρίκηςΈνας λογοτέχνης είναι ο άνθρωπος που έσωσε τα δύο αδέρφια από τα Πετράλωνα. Πήρε τη γενναία πρωτοβουλία να ξεσκεπάσει την πλέον ανατριχιαστική υπόθεση παιδοβιασμού που έχει αποκαλυφθεί ποτέ στα ελληνικά χρονικά.Πετράλωνα: Ο λογοτέχνης που τράβηξε τα παιδιά από τον βούρκο – Πώς ξετύλιξε το κουβάρι της φρίκης

Ο λογοτέχνης γι’ αρκετό καιρό παρατηρούσε την περίεργη συμπεριφορά του παιδιού αλλά και της μητέρα του από τα Πετράλωνα.

«Κατά τα τέλη του καλοκαιριού του ’15, ερχόμαστε σε μια πιο κοντινή σχέση με τη μητέρα, όταν λέω σχέση εννοώ επαφή, πέραν του πελατειακού που είχε με την ιδιοκτήτρια του καφέ, σε μία περίεργη συμπεριφορά, εξέθετε το τι συνέβαινε στο σπίτι της, μιλούσε όλο και περισσότερο για τον σύζυγό της, για τον γιο της έβγαζε ακραία αρνητικά ζητήματα και βέβαια, πολύ πριν από αυτό, περίπου ένα έτος, περιφερόταν στη γειτονιά και διέδιδε ότι το παιδί έπινε φάρμακα, κατανάλωνε διάφορες ουσίες όταν το άφηνε μόνο, και να λέει ότι ‘αν τον δείτε ποτέ μόνο, μην του δώσετε κανένα φάρμακο’ διότι του κάνω πλύση στομάχου, τον τρέχω στα νοσοκομεία και δεν μπορώ να τον ξαναπάω πια στα νοσοκομεία γιατί του έχω κάνει ήδη δύο πλύσεις και μετά θα μου πάρουν την επιμέλεια», λέει ο ίδιος.

Διαβάστε Επίσης  Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ενοχή της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ζήτησε η εισαγγελέας έπειτα από αγόρευση 12 ωρών - Έφυγε βρίζοντας η Ρούλα

Ο άνδρας αυτός έπρεπε να βρει έναν τρόπο να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας ώστε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με το 7χρονο αγοράκι. Έτσι, πρότεινε να του κάνει μαθήματα και κάπως έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι της φρίκης.

«Όταν μπήκα Γενάρη του ’16 στο σπίτι αυτό γιατί ξεκίνησα τα μαθήματα, ας πούμε, το πρώτο το οποίο κλήθηκα να κάνω, από την συνείδησή μου, όχι από τη μητέρα, ήταν να αρχίσω να τακτοποιώ το δωμάτιο και κατόπιν το σπίτι αυτό.

Διαβάστε Επίσης  Ρυθμίζονται τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία

»Το δωμάτιο του αγοριού ήταν κάτι χειρότερο από έναν στάβλο. Ένας σκουπιδότοπος, με κατσαρίδες, με τα ρούχα του βρώμικα και ατημέλητα, με τα δόντια του κατακίτρινα, με τα χείλια του σκασμένα γεμάτα πύον, με τις κινήσεις αυτές που σας είπα.

»Παράλληλα με αυτά τα οποία βλέπαμε στο παιδί, εντάξει, στα παιδιά, έχουμε και μία μητέρα να ανοίγεται σε εμάς όλο και περισσότερο και λέει με απόλυτη φυσικότητα εκτρώματα τα οποία συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της».Πετράλωνα: Ο λογοτέχνης που τράβηξε τα παιδιά από τον βούρκο – Πώς ξετύλιξε το κουβάρι της φρίκης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *