Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

  • Post category:ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2022Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που ίσως να δοκιμάσει την αντοχή και την υπομονή σου εξαιτίας των καθυστερήσεων που φαίνεται πως θα προκύπτουν σε διάφορους τομείς. Ο κυβερνήτης σου Άρης θα κινείται ανάδρομα καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων και από τη μία μπορεί να φέρει κάποιες διενέξεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος από την άλλη όμως φαίνεται πως μπορεί να φέρει και επικοινωνία με πρόσωπα που υπήρχε φλερτ κατά το παρελθόν, αλλά για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οι χρόνοι που θα εξελιχθούν οι αισθηματικές σου υποθέσεις ή μία γνωριμία που θα ξεκινήσει αυτό το μήνα, μπορεί να μη συνάδουν με αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου.

Από τις 16/11 και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει ένα πολύ πιο εξωστρεφές και επικοινωνιακό διάστημα το οποίο θα βοηθήσει και στην εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του Νοεμβρίου θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονα συναισθήματα τα οποία κατά διαστήματα μπορεί να σε αποδιοργανώνουν και να σε αποσυντονίζουν, κάτι που δεν θα συμβάλει στην συναισθηματική σταθερότητα. Από τα μέσα του μήνα και μετά και η διάθεσή σου και κατά συνέπεια ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα θα αλλάξουν, καθώς θα έρθουν και περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις μία νέα γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από τα μέσα του μήνα και μετά θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα και το σύντροφό σου, αρκεί μέχρι τότε να μην έχετε αφήσει την κυκλοθυμία να δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση και εντάσεις μεταξύ σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο τα ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) δεν αποκλείεται να φέρει τα πάνω-κάτω. Αυτή η έκλειψη θα έχει εκπλήξεις και πιθανό να σε οδηγήσει να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο το οποίο μέχρι πρότινος είχε τραβήξει το ενδιαφέρον σου ή το αντίθετο δηλαδή να έρθεις κοντά εντελώς ξαφνικά με ένα πρόσωπο που δεν πίστευες ποτέ ότι θα μπορούσες να το δεις κάπως διαφορετικά. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως η έκλειψη δεν θα προσφέρει συναισθηματική σταθερότητα, κάτι που θα κάνει το πρώτο μισό του μήνα ακατάλληλο για σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις στην προσωπική σου ζωή.

Στις 16/11 τα πράγματα θα αλλάξουν καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και μετά από κάποιες ημέρες θα την ακολουθήσουν και ο Ερμής και ο Ήλιος στις 17 και 22/11 αντίστοιχα. Η πολυαστρία στον Τοξότη καταδεικνύει ένα διάστημα που θα έχει πιο έντονα συναισθήματα και θα σου δημιουργήσει περισσότερο την ανάγκη να συνδεθείς ουσιαστικά και ψυχικά με κάποιον. Αυτό μπορεί να σε γυρίσει σε μία «γνώριμη αγκαλιά», όμως προσπάθησε να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας απόφασης. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μέχρι και τις 15/11 θα υπάρξουν αρκετά ξεκαθαρίσματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, τα οποία θα καταδείξουν την πορεία της σχέσης σας. Από το δεύτερο μισό του μήνα θα έρθουν περισσότερες ευκαιρίες για να περάσετε ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο μαζί, να ακούσει ο ένας τα συναισθήματα του άλλου και να έρθετε πιο κοντά, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου ο Νοέμβριος θα παίξει καθοριστικό ρόλο τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής καθώς η παρουσία του Άρη κινούμενου σε αναδρομή πορεία στο ζώδιό σου θα σε οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι συγκυρίες που θα φέρουν ξανά στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν και αν είσαι εσύ εκείνος που θέλεις ξανά ένα πρόσωπο πίσω, τότε αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να το προσπαθήσεις καθώς οι επανασυνδέσεις είναι ένα από τα σενάρια του ανάδρομου Άρη. Το άλλο σενάριο είναι οι εντάσεις, οι καβγάδες και οι αψιμαχίες καθώς ο Άρης συχνά-πυκνά θα ανάβει τη σπίθα των διαφωνιών και έτσι θα χρειαστεί να επιδείξεις αξιοσημείωτη ψυχραιμία προκειμένου να μην πέσεις στην παγίδα του.

Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες του μήνα πιθανόν να σου φέρουν διάφορες σκέψεις σχετικά με παλαιότερες γνωριμίες, πρόσφατες γνωριμίες αλλά και το τι προσδοκάς μελλοντικά από μία σχέση, κάτι που μπορεί να μπερδέψει τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Από τις 16/11 και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει ένα εμφανώς καλύτερο διάστημα για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και μέχρι και τα τέλη του Νοεμβρίου είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχεις ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις νεύρα της στιγμής ή τον εκνευρισμό που μπορεί να προέλθει από άλλους τομείς να επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφό σου. Από τις 16/11 και έπειτα θα προκύψουν περισσότερες ευκαιρίες για να αφιερώσετε χρόνο σε οτιδήποτε αγαπάτε και πάνω από όλα στη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο κινήσεις και πεπραγμένα του παρελθόντος και θα σε οδηγήσει στην ανασκόπηση του προηγούμενου διαστήματος. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11 θα «αναστατώσει» την προσωπική σου ζωή καθώς είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει ξανά ένα πρόσωπο από το παρελθόν, να σου φέρει έντονες αναμνήσεις σχετικά με καταστάσεις του παρελθόντος ή να σε οδηγήσει σε μία νέα καρμική γνωριμία. Αυτός ο μήνας θα είναι πάρα πολύ σημαντικός για την προσωπική σου ζωή, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και στο πώς θα χειριστείς τα δεδομένα, τις καταστάσεις αλλά και τις αποφάσεις που θα πάρεις.

Από τις 16/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν και φαίνεται πως στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου θα βρεθεί η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην την αφήσεις χωρίς προσοχή καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει παράπονα από το ταίρι σου. Όσο περισσότερα πράγματα μοιράζεστε στην καθημερινότητά σας τόσο πιο εύκολο θα είναι να παραμείνετε όχι μόνο πρακτικά αλλά και συναισθηματικά κοντά. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις ημιτελείς αισθηματικές ιστορίες και ζητήματα του παρελθόντος, προκειμένου να είσαι έτοιμος για να κάνεις μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια και η αυτοκαταστροφή της ευτυχίας τους

 

ΛΕΩΝ
Λέων μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει σε προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη, κάτι που θα σε οδηγήσει να αφήσεις για λίγο πίσω τις προσωπικές σου υποθέσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11 θα φέρει επαγγελματικές ανακατατάξεις και αυτές δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην την αφήσεις να επηρεαστεί από θέματα τα οποία έρχονται από άλλους τομείς, καθώς θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα τεταμένο κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, χωρίς να έχει γίνει κάτι μεταξύ σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού και θα δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση.

Από τις 16/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη οι εντάσεις και τα σκαμπανεβάσματα του προηγούμενου διαστήματος θα ανήκουν στο παρελθόν. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα δημιουργήσει καλή διάθεση και αισιοδοξία σε εσένα, η οποία θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά σου στο σύντροφό σου αλλά και το πως βλέπεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής σε γενικότερο πλαίσιο. Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις όχι απλά μία νέα γνωριμία αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος μεγάλος έρωτας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 24/11 στον Τοξότη δείχνει ένα νέο βήμα στην προσωπική σου ζωή μαζί με ένα πρόσωπο που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου ο Νοέμβριος προμηνύεται ένας έντονος μήνας καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει αρκετό τρέξιμο για επαγγελματικές υποχρεώσεις! Η δουλειά θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου, κάτι που θα κάνει την προσωπική σου ζωή να βρεθεί σε δεύτερη μοίρα. Κατά το πρώτο μισό του Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού καταδεικνύει πως ακόμα και αν έχεις ελάχιστο χρόνο για να τον αφιερώσεις τον εαυτό σου, σε μία έξοδο με φίλους ή σε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, φαίνεται πως αυτός θα είναι αρκετός για να γνωρίσεις κάποιον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Από τις 16/11 και μετά που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη μία πρόσφατη γνωριμία θα αρχίσει να σου γίνεται πιο οικεία, καθώς φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μέχρι και τις 15/11 θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα ζητήματα που αφορούν τρίτους ή πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας, καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Από τις 16/11 και μετά η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και οι τελευταίες ημέρες του μήνα είναι ιδανικές για να περάσετε χρόνο «κεκλεισμένων των θυρών»! Αν δεν μένεις μαζί με το σύντροφό σου δεν αποκλείεται να αρχίσουν συζητήσεις οι οποίες να οδηγήσουν σε συγκατοίκηση.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας με έντονη κινητικότητα για την προσωπική σου ζωή αλλά και για τα συναισθήματά σου! Η παρουσία του Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων καταδεικνύει πως θα υπάρξουν αρκετά ερεθίσματα -όπως συζητήσεις ή επαφές- με ενδιαφέροντα πρόσωπα, τα οποία θα σε κάνουν να αλλάζεις γνώμη σχετικά με το τι θέλεις αλλά και ποιον θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην ανοίξεις πολλά «μέτωπα» ταυτόχρονα στην προσωπική σου ζωή, καθώς κάτι τέτοιο θα φέρει αρκετά μπερδέματα και βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 15/11 και μπορεί να εγείρει ανασφάλειες και αμφιβολίες σχετικά με πρόσωπα και καταστάσεις.

Από τις 16/11 που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη τα συναισθήματα δεν θα έχουν το βαθμό δυσκολίας που είχαν το προηγούμενο διάστημα και θα σου είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου μετά τις 15/11 καθώς και οι δύο θα είστε πιο εξωστρεφείς και με έντονη την ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς! Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Επίσης δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο είστε «παλιοί γνώριμοι» μιας και η αναζωπύρωση παλαιότερων αισθηματικών ιστοριών αποτελεί μία πιθανότητα μέσα στον Νοέμβριο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή και για τον τομέα των σχέσεων σε γενικότερο πλαίσιο. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 15/11 κάτι που θα σε οδηγήσει να δεις περισσότερο τις δικές σου ανάγκες, όμως αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες και να αφουγκραστείς εξίσου τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) ίσως να φέρει ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Μία σχέση μπορεί να έφτασε στο τέλος της μία άλλη μπορεί να ξεκινήσει εκεί που δεν το περιμένεις, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η έκλειψη θα «ανακατέψει την τράπουλα» και θα σε φέρει μπροστά σε νέα δεδομένα.

Στις 16/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και αν είσαι ελεύθερος θα σε οδηγήσει να δεις πολύ σοβαρά μία νέα αισθηματική γνωριμία, όμως πριν αποφασίσεις να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή χρειάζεται να δεις αν αναζητάτε τα ίδια! Είναι γεγονός πως αυτό το μήνα δεν θα ασχοληθείς με αισθηματικά τερτίπια και παιχνίδια, για αυτό προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε μία παρορμητική επιλογή σε προσωπικό επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης  Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής. Ο Άρης θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να φέρνει στο παρόν ζητήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν μία σχέση. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 8/11 δεν αποκλείεται να αναμοχλευθούν παρελθοντικές καταστάσεις και συναισθήματα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν. Μία σχέση από τα παλιά πιθανό να κάνει ξανά την εμφάνισή της στο παρόν σου, όμως πριν αποφασίσεις να δώσεις ή να μη δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σκέψου τι ήταν αυτό που σε είχε απομακρύνει από εκείνη.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην γυρίζεις σε θέματα του παρελθόντος αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πολύ πιο ευχάριστο για εσένα -είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε όχι- καθώς από τις 16/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (λίγο μετά θα περάσει και ο Ερμής και ο Ήλιος) θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο τα συμπαντικά φώτα θα βρίσκονται πάνω σου! Πολύ καλό διάστημα σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος και θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Ιδιαίτερα γύρω από τις μέρες της νέας Σελήνης (που θα γίνει και αυτή στο ζώδιο στις 24/11) φαίνεται πως μπορεί όχι απλώς να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, αλλά να προκύψουν και δυνατά συναισθήματα σε μία γνωριμία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, μπορεί να φέρει και κάποιες έκτακτες δουλειές ή αγγαρείες με αποτέλεσμα να μην σου αφήσει χρόνο και σκέψη για οτιδήποτε άλλο! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις αναλάβει από κοινού με το ταίρι σου κάποιες δουλειές σε καθημερινή βάση προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σας απομακρύνουν, καθώς μπορούν να λειτουργήσουν σαν «συγκολλητική ουσία» για εσάς. Ακολούθησε το ρητό που λέει «η ισχύς εν τη ενώσει» και αξιοποίησε τις ώρες που θα βρίσκεσαι μαζί με το ταίρι σου για να κάνετε κάποιες δουλειές, για να έρθετε πιο κοντά και όχι για να αφήσετε αυτές τις υποχρεώσεις να σας απομακρύνουν συναισθηματικά.

Αν είσαι ελεύθερος μέσω φίλων, γνωστών και της παρέας σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, η οποία βέβαια θα εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς που φαίνεται πως θα είναι λίγο αργοί! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι και τα μέσα του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού και συνηγορεί σε γνωριμίες μέσα από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Από τις 16/11 που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με υποθέσεις της προσωπικής σου ζωής. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε φαύλους κύκλους αρνητικών υποθέσεων και σεναρίων και δώσε προσοχή μόνο στα δεδομένα που υπάρχουν πραγματικά και όχι σε υποθετικά σενάρια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και θα φέρει κινητικότητα σε αυτή! Ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο σχέσεις και αισθηματικές ιστορίες από το παρελθόν. Η αναζωπύρωση ενός παλαιότερου αισθηματικού ειδυλλίου είναι ένα από τα βασικά σενάρια που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να δεις με σύνεση τα δεδομένα που υπάρχουν σε φλερτ, γνωριμίες και στην προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο και να αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση θα μπορούσε να δημιουργήσει περαιτέρω ζητήματα.

Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και να μην ανοίξεις πολλά «μέτωπα» ταυτόχρονα την προσωπική σου ζωή, καθώς αυτό θα πρόσθετε μπελάδες εσένα. Από τις 16/11 και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα υπάρξει αισθηματική εξωστρέφεια η οποία θα βοηθήσει και εσένα να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αλλά και ένα πρόσωπο που του αρέσεις να έρθει πιο κοντά σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις καλά μαζί με το ταίρι σου και να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς! Μία πολύ καλή ιδέα είναι να βρείτε μία αθλητική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα που να σας ταιριάζει και να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι, καθώς αυτό θα ενισχύσει τα συναισθήματα μεταξύ σας και θα σας φέρει πιο κοντά.

 

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα «στρώσει το έδαφος» για να δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα, τα οποία θα καθορίσουν την εξέλιξη είτε μιας σχέσης είτε μιας γνωριμίας που έχεις κάνει ή θα κάνεις κατά τη διάρκεια του. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα φέρει ερωτικά σκιρτήματα και θα σε οδηγήσει σε μία γνωριμία η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα είναι ιδανικό για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου αλλά και να αφουγκραστείς τα δικά του. Προφύλαξε τη σχέση σου από ζητήματα που δεν αφορούν εσάς αλλά τρίτα πρόσωπα και μην αφήσεις θέματα άλλων να δημιουργήσουν διενέξεις μεταξύ σας.

Αν είσαι ελεύθερος από τις 16/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα της θέση μπορεί να δημιουργήσει ένα αισθηματικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο πού βρίσκεται ή σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μετά τα μέσα του μήνα παρακίνησε το σύντροφό σου να αφιερώσετε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή, σε επαφές με φίλους και στους αγαπημένους σας ανθρώπους, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί στην καθημερινότητά σας!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση