Παράδεισος των Κυριών – Βικτώρια: «Ο Άγης είναι γιος μου»

Παράδεισος των Κυριών – Βικτώρια: «Ο Άγης είναι γιος μου»

Μια σοκαριστική αποκάλυψη θα κάνει η Βικτώρια στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, ο Παράδεισος των Κυριών καθώς η σκληρή και αδίστακτη ηρωίδα αποκαλύπτει πως ο Άγης, είναι γιος της.Παράδεισος των Κυριών – Βικτώρια: «Ο Άγης είναι γιος μου»

Παράδεισος των Κυριών

Τι θα δούμε απόψε 1/11 στον Παράδεισο των Κυριών;

Ενώ η αγωνία για την κατάσταση του Πάρη κορυφώνεται, ο Πασχάλης στον Παράδεισο έρχεται αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις του υπαστυνόμου Γιαμαλή. Όσο η Μιράντα και η Ματούλα αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, η επίσκεψη που επιχείρησε να κάνει η Γεωργία δεν κυλά όπως θα ήλπιζε η Πιπίτσα και μοιραία θα επέλθει μια σειρά οικογενειακών συζητήσεων στο σαλόνι των Γιαννόπουλων.

 

Από την άλλη, στο σπίτι των Μπουραντάδων, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μπαίνουν σε σοβαρές συζητήσεις που θα φωτίσουν νέες πτυχές του παρελθόντος, συγχρόνως όμως θα φέρουν τη Βικτώρια στα όριά της, απόψε στην σειρά, ο Παράδεισος των Κυριών. Πώς θα χρησιμοποιήσει ο Θανάσης το δυνατό χαρτί που έχει στα χέρια του και τι στάση θα κρατήσει η Μιράντα απέναντι στον μεγάλο κίνδυνο που της παρουσιάζεται; Μήπως η παρέα που κάνει η Αμαλία με την Γεωργία επιφυλάσσει εκπλήξεις;

 

πηγή

Παράδεισος Κυριών: Έρχονται καυτές νύχτες για Ντίνο και Μιράντα;

Σασμός: Ο Ευθύμης διατάζει τον Λευτέρη να σκοτώσει τον Αντώνη

Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί στα δικαστήρια

Μαύρο Ρόδο: «Βρείτε μου τον δολοφόνο. Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *