Μαύρο Ρόδο: «Βρείτε μου τον δολοφόνο. Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος»

Μαύρο Ρόδο: «Βρείτε μου τον δολοφόνο. Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος»

Ο κατά λάθος φόνος της Αλεξίας λόγω ενός τραγικού λάθους από τους ανθρώπους του Βίκου θα ανάψει μεγάλες «φωτιές» στη σειρά του Mega. Η απώλεια της Αλεξίας εξοργίζει τον Θέμη Καστρινό στο «Μαύρο Ρόδο».Μαύρο Ρόδο: «Βρείτε μου τον δολοφόνο. Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος»

Μαύρο Ρόδο

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του Αλεξία δεν υπάρχει πια και υπόσχεται στον εαυτό του να βρει τον δολοφόνο και να τον τιμωρήσει σκληρά όπως του πρέπει.Μαύρο Ρόδο: «Βρείτε μου τον δολοφόνο. Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Κολάζει ταυτόχρονα πατέρα και γιο

 

Ο Θέμης απαρηγόρητος για το χαμό της κόρης του προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Το μίσος τον τυφλώνει εναντίον όσων κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της κόρης του. Καλεί τους άνδρες του και τους ζητεί επιτακτικά να ψάξουν να βρουν τον υπαίτιο της δολοφονίας της κόρης του.

 

«Τον θέλω ζωντανό, εδώ μπροστά μου. Ψάξτε παντού, φέρτε τον κόσμο ανάποδα και βρείτε μου τον δολοφόνο! Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος με τα χέρια μου», λέει φανερά οργισμένος ο Θέμης Καστρινός ανυπομονώντας για την ώρα που θα πάρει την εκδίκηση του για τον φόνο της Αλεξίας στο «Μαύρο Ρόδο».

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Γιατί η Αμαλία κρύβει την αλήθεια;

 

πηγή

Μαύρο Ρόδο: Ένα τηλεφώνημα ανατρέπει τα σχέδια του Βίκου

Παγιδευμένοι: Βίντεο βόμβα με τον Άγγελο τερματίζει το μαρτύριο της Άννας

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης δίνει την ευχή του στον Μανόλη και μετά καταρρέει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *