Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ ο Κουράκος: «Ευτυχία, εσύ σκότωσες τον Ανέστη;»

Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ ο Κουράκος: «Ευτυχία, εσύ σκότωσες τον Ανέστη;»

Μπορεί η Ευτυχία να λιώνει για τον Κουράκο, όμως μέσα της πνίγεται ακόμη από τις ενοχές για τη δολοφονία του Ανέστη, στην γη της ελιάς. Μόλις ο αστυνόμος ανακοινώσει το διαζύγιό του με την Ιουλία, θα είναι ελεύθερος για να πέσει στην αγκαλιά της αγαπημένης του.Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ ο Κουράκος: «Ευτυχία, εσύ σκότωσες τον Ανέστη;»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Όσο κι αν η Ευτυχία πετά στα σύννεφα, τόσο μέσα της φοβάται πως όλα θα διαλυθούν, μέσα σε μια στιγμή. Εάν ο Κουράκος μάθει την αλήθεια για την δολοφονία του Ανέστη, θα χάσει πάσα ιδέα για την αγαπημένη του.

 

Μπορεί ο φάκελός του να έχει κλείσει, όμως όλα κάποια στιγμή έρχονται στο φως. Αυτό θα συμβεί και με την Ευτυχία, η οποία θα λυγίσει και θα ομολογήσει. Ο Κουράκος θα μάθει πως η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη και ο κόσμος του θα διαλυθεί, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς – Σε σοκ ο Κουράκος: «Ευτυχία, εσύ σκότωσες τον Ανέστη;»

Το δίλημμα θα είναι τεράστιο για τον πρωταγωνιστή: Θα υπηρετήσει το σήμα του και θα συλλάβει την πραγματική φόνισσα, ή θα βάλει ψηλά το συναίσθημα και θα υποστηρίξει την αγαπημένη του; Το ζευγάρι αναμένεται να διχαστεί..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *