Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται – Σε σοκ η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται – Σε σοκ η ΜυρτάληΟ Χρήστος εξαφανίζεται στη «Γη της Ελιάς» κι η Μυρτάλη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού ανησυχεί και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν τον βρίσκει. Η αλήθεια είναι όμως πιο σκληρή από εκείνη που μπορεί να φανταστεί.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Χρήστος δε θα αργήσει να μάθει ότι η Μυρτάλη παίζει σε διπλό ταμπλό, αφού θα την πιάσει στα πράσα με τον Αλέξη. Όχι μόνο θα τους δει σε τρυφερές στιγμές, αλλά δε θα πει κουβέντα.

Ο Χρήστος θα σηκωθεί, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα εξαφανιστεί από τη ζωή της Μυρτάλης. Μπορεί να ανεχτεί πολλά, αλλά όχι αυτήν την κοροϊδία. Η Μυρτάλη αφού τελειώσει με το παιχνίδι της με τον Αλέξη, θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον Χρήστο.

Ο Χρήστος, όμως, έχει πληγωθεί και απογοητευτεί με την συμπεριφορά της Μυρτάλης κι έτσι απομακρύνεται, στη «Γη της Ελιάς». Η Βρεττάκου ανησυχεί που δεν μπορεί να τον βρει και τον ψάχνει απεγνωσμένα.

Σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως κάτι συμβαίνει και την έχει παρατήσει στα κρύα του λουτρού. Πληγωμένη που όλοι την έχουν απομακρύνει, αποφασίζει να επισκεφτεί ψυχολόγο. Η Μυρτάλη θα κάνει τα πάντα για να καταλάβει τι συνέβη.

Θα καταφέρει, όμως, με τη συμπεριφορά της να κερδίσει πίσω τα κοντινά της πρόσωπα που την παράτησαν; Ή θα μείνει δίπλα της μόνο ο Αλέξης; Η συνέχεια επί της οθόνης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *