Έρωτας φυγάς spoiler: Πυροβολούν την Μαργέτα – Χαροπαλεύει στην εντατική

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του OPEN, “Έρωτας φυγάς”, καθώς θα δούμε την Μαργέτα στο νοσοκομείο να χαροπαλεύει.

Έρωτας φυγάς

Με τον Στέφανο και τον Μάρκο να κάνουν μια συζήτηση για όλα εκείνα που τους ενώνουν με την οικογένεια τους αλλά και για όλα εκείνα που τους απομακρύνουν συνεχίζονται οι εξελίξεις στην σειρά του OPEN.

Έτσι, με την βοήθεια του Στέφανου, ο Μάρκος αρχίζει να γίνεται σιγά σιγά ο καινούριος ισχυρός άρχοντας του Κιάρι. Μια εξέλιξη που φαίνεται να μην αρέσει στον Ιάσονα που αργά ή γρήγορα θα έρθει αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη πληροφορία. Καθώς θα μάθει ποιος είναι αυτός που βοηθάει τον Μάρκο και διαπιστώνει ότι είναι ο φονιάς του πατέρα του.Έρωτας φυγάς spoiler: Πυροβολούν την Μαργέτα – Χαροπαλεύει στην εντατική

Η μοιραία συνάντηση

Με αυτή την διαπίστωση γίνεται έξαλλος ο Ιάσονας και ζητάει να συναντηθεί με τον Μάρκο να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Μια συνάντηση που θα αποβεί μοιραία για την Μαργέτα. Οι δύο άντρες θα έρθουν σε κόντρα και θα βγάλουν και όπλα με την Μαργέτα να προσπαθεί να τους σταματήσει. Ωστόσο, πάνω στον καβγά θα την πυροβολήσουν με αποτέλεσμα να δίνει μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στην ζωή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *